opravdu, WIPE ? si děláte pr*el .Na rusted sem začal a potom asi dva dny na to byl wipe, že ano ale to jsem ještě naštěstí neměl nic moc dobrýho ,ale wipe který nastal teď mně dost nasral protože nejen že jsem měl asi v přepočtu 10 000 metal fragmentů a Iron barák ale, ještě k tomu i boldku, M4 a kevlar a co mně štve nejvíc je, že nastal hned po tom co jsem si za 100 000 v šopu koupil boldku a nestihl sem s ní zastřelit ani jelena víte jaká to byla zábava na to asi 2 týdny šetřit a dopadne to takhle? zrovna nejvíce záživný to nebylo.K tomu sem si chtěl o 3 měsíce prodloužit VIP s domněním že žádný WIPY nebudou ale své rozhodnutí měním a na Rusted asi z největší pravděpodobností končím protože mně má věčná slova "neboj všechno to nasbíráš zpět" trošku štvou a co je asi výbuch všeho co mně za poslední dobu naštvalo je to že servery Rusted jsou úplně prolezlý skrz naskrz cheaterama. Asi 50 X po mapě jsem se stěhoval a byl jsem úplně všude nalezen tím stejným člověkem naštěstí jsem to pokaždé ubránil nebo stihl zmizet (protože pokud to nevíte 20 minut po odpojení váš charakter zmizí ) ale pokaždý mi kámoš říkal že to byl ten jistej člověk a teď už ani popravdě nevím co psat . Každopádně čau
KočkaMen se loučí a doufá že pleskač s tímhle někdy něco udělá