• Reklama

Rozdíly mezi servery

Sem pište své dotazy a nápady

Rozdíly mezi servery

Příspěvekod Dryadelder » stř 03. pro 2014 15:28:25

Zdar lidi, mám otázku, jaký rozdíl je mezi

Newbie - fun - hc - experimentál ? ... Typicky ... vidím rozdíl mezi Vámi a jinými servery ....

Příklad z klád vezmu hatchetem tady 13 wood (newbie) jinde (jiný server - né váš) 10 wood...

Tady na newbie je non - pvp - zona třeba (což mě vyhovuje protože nejsem moc pvp bez sluchátek)... :D

Ty zásadní rozdíly u vás mezy new-fun-hc-exper... je jaký?
Dryadelder
Kámen

Reklama

Re: Rozdíly mezi servery

Příspěvekod HlavniMalac » stř 03. pro 2014 16:21:25

Takhle...

Newbie: Je všude "Safe zóna", takže Tě nikdo nezabije a nemůže Tě nikdo vykradnout. PVP zóna je jenom v radiacích.
Fun: Je to všechno zjednodušené. Těžba, získání surovin a podobně. Jdou tu craftit C4, ale všude je PVP zóna a nikde Safe zóna. (12 wood sekyrkou, myslím)
Normal: Je tam normální těžba jako na všech serverech bez zvýhodnění. (7 wood sekyrkou). Všude je PVP zóna, kromě shopu ve forestu. (Forest je pod loukou Next Valley, prostě stromy. :D)
Hardcore: Je tam těžší těžba a je to všechno takové těžké na začátky a podobně, ale nebývá tam tak často wipe jako na ostatních serverech (newbie, fun apod.). (5 wood sekyrkou)
Experimental: Už to není alpha verze RUSTu, je to nová verze, tudíž lepší grafika, větší vymoženosti, ale více Ti neporadím, protože jsem ještě Experimental nikde neviděl a nehrál jsem ho.

Toť vše, PoynT
HlavniMalac
Lovec zvířat

Příspěvekod Dryadelder » stř 03. pro 2014 18:53:57

Díky
Dryadelder
Kámen

Příspěvekod MitsukO » sob 06. pro 2014 10:31:49

Vyřešeno :)

Lock