rozhodně jsme si my dva nepsali normálně, ano, hráči psali na stav serveru jaké to je .. a já napsal že já s tím nic nemůžu udělat a že jsem psal pleskáčovi at mi rozšíří práva at s tím něco můžu dělat, nebo to trošku ovlivnit, zatím co ty jsi reagoval tím, že určitě to můžu, že at zvednu svou prdel a začnu něco dělat.. že vesničky se nedodržují apod. nacož jsem ti odvětil, že nemám na to pravomoce, že ničit vesničky nemůžu.. na to si zase ty reagoval "výmluvy".. a takhle to šlo NĚKOLIKRÁT , tohle mi nepříjde jako normální chat... Jimmy napsal, jestli mu někdo půjčí 500, na čemž si ty napsal Felipo.. to je pravda... ALE co si nedodal bylo to, že jsem se zeptal... "Lachtano, to jako myslíš vážně?" ... a ty "ANO" .. za to máš ten ban, za to že mě špiníš..Elky ban dostal, to máš pravdu.. pak přišel Screppy , že jste mu něco psali apod.. (ty jsi mu psal že ho máš za nic - LHANÍ, ale to neřeším) .. shodli jsme se, že elkymu ban zrušíme a dáme mute.. dostal mute ... na Míšu jsem napsal že "musím se tomu smát" ano.. protože místo toho, aby mi napsal PMko... tak SPROSTĚ o to řval, že tam bugují do medvěda.. poté začal nadavat mě ... proto má ban. A pokud by si byl ve hře, což nemůžeš... věděl by jsi, že to bugování už dávno Screppy řeší, to je vše
Pro hlupáka každý hloupý.
Kdybych vám to řekl, nevěřili byste.
Kdyby se každý staral sám o sebe, bylo by o všechny postaráno.