• Reklama

Nemůžu stavět?

Sem pište své dotazy a nápady

Nemůžu stavět?

Příspěvekod wolfy » pát 04. zář 2015 17:47:42

Dobrý den. Jen tak si stavím domeček a najednou na mě vyskočí hláska: You can't place components anymore for this building. To jako že už nemůžu stavět dál? to zůstane poslední patro prázdné i bez podlahy? :o
Hraji na Hardcore a už dříve jsem se s tou hláškou setkal, když mi zničili doorway a už jsem si ho tam nemohl dát zpátky.
To, že je limit domu 5x5 a 7 pater na výšku, to vím, ale proč ani to nemůžu dostavět??? :facepalm:
Můžu se zeptat, jaká je v tom logika? co to vlastně znamená? Děkuji...
Wolfy
wolfy
Začátečník

Reklama

Re: Nemůžu stavět?

Příspěvekod Pleskac » sob 05. zář 2015 14:37:44

Budovy jsou omezene na pocet casti ze kterych se daji skladat domy a muzou byt 7x7x8 aby nebyli vsechny stejne ale pocet komponent je omezeny. Dnes jsem zvysil limit o 1/4 tak bys mel moci neco dalsiho dostavet.

Logika toho proc jsou budovy takto omezene je ze kdyz hrac prijde k domu a ten ma treba 10 000 komponent tak se mezitim lagne cely server nez klient prijme data takze cim mensi budovy tim je plynulejsi beh hry pro vsechny. Budovy byli omezene na 5x5x7 a 750 komponent nyni je to 7x7x8. Server odesila vse co je v okruhu hrace nejakych 300-400m kdyz by tam bylo velkych domu nekolik nemusi byt ani videt muzou byt treba za kopcem.. tak uz to muze delat lagy proto je to omezene.
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Příspěvekod wolfy » sob 05. zář 2015 17:56:58

Pleskáči mnohokrát děkuji za odpověď, velice si toho vážím, jen mi v hlavě pořád vrtá, jak je možné, že mi zničili doorway a já jsem jej tam nemohl dát zpět. budově 1 komponenta ubyla, čili by tam měla jít přidat zpět
wolfy
Začátečník

Příspěvekod Pleskac » čtv 10. zář 2015 14:15:56

Kdyz nekdo znici dvere/doorway s dvermi tak po nich zustane na zemi prah a dokud tam je tak tam nejde stavet dalsi dvere
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Zpět na Diskuse

• Reklama