Jako nemyslim si ze problem je v hardware... ja som vcera raidli vecer a zvuky mi isli vpohode, dnes som sa pripojil a zvuky mi nejdu ani po preinstalovani rustu, nie nemam win 7, mam 10 a nikdy som s tym problem nemal, a problem urcite nieje v hardware ani vo wine ale v tom ze zrejme nikto od vas nevie nastavit ten client tak aby fungoval
ved aj anti cheat je vypnuty uz par wipov a k tomu tieto problemy so zvukmi... jo a k tym fps dropmi na par sekund som uz tiez vela pocul od typkov a teraz ako sa mi z neznameho dovodu pokazili tie zvuky tak sa to 2x uz aj mne stalo ze mi to droplo asi na 2 fps na chvilku a osobne si myslim ze mam dost vykonny comp na to aby mi to udrzal stabilne na 130+ fps vzdy no a ked nie tak to je problem v aplikacii a nie tieto vyhovorky na hardware... ked to neviete spravit tak to povedzte rovno a nehladajte vyhovorky, podla mna osobne tento server ma dost slabe vedenie a ak si to na vedeni nemyslite no tak mi dajte dokaz ze sa mylim... to ze kazde druhe decko dostane modko na to aby mohol mutovat pripadne davat ban za to ze niekto omylom postne svoje sukromne ts do chatu tak ako to je fakt chore
tento server potrebuje kvalitne vedenie nie to co tu je teraz lebo dopadne ako revolution
moj osobny nazor okej?