• Reklama

Debžoti na serveru [YTB]

Sem pište své dotazy a nápady

Debžoti na serveru [YTB]

Příspěvekod Anthel » úte 29. črc 2014 11:13:25

Mám toho celkem dost..
Celej jejich klan opět neunese to že jsem je našel díky Sleeping bagu kterej jsem si dával když jsem hledal END(y)...
Takže žádám Pleskáče aby pod tenhle topic jasně vyjasnil že nás nedonatuješ, nesupportíš a já nevím co všechno.. Poslouchat tyhle bejkárny už mě také unavuje... Obrázek (Začmárané jsou PMky které jsou trochu osobní...)

Krom toho, za urážky admina... ;) Však sami vidíte co se tam píše..
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Reklama

Re: Debžoti na serveru [YTB]

Příspěvekod TheKarlCz » úte 29. črc 2014 14:02:51

Na druhou stranu ty zrovna na tom nejsi o moc lépe :P. Přiznávám že si tam kolikrát z všeho děláme srandu, ale s tebou to taky nemá cenu. Mám nahrávku s tím že od tebe bylo proti nám taky celkově namířeno a nikdo to neřešil... :roll: Takže na druhou stranu bychom mohli totéž považovat po vás.. :P A u vás (u vašeho klanu) není nikdy nic jasné už jenom, kvůli té debatě, že jste barák postavili před tím tzn. že nemusí splňovat pravidla serveru... takže se ani nedivím že si o vás kdokoliv cokoliv myslí... :roll:

P.S. <IBI> byly s náma ve spojenectví takže se to týká i nás...

https://www.youtube.com/watch?v=F1AZvAq ... e=youtu.be
Obrázek
I'm gonna fight for whats right
Today I'm speaking my mind
and if it kills me tonight,
I will be ready to die.
TheKarlCz
Lovec lidí

Příspěvekod Anthel » úte 29. črc 2014 14:33:08

TheKarlCz píše:Na druhou stranu ty zrovna na tom nejsi o moc lépe :P. Přiznávám že si tam kolikrát z všeho děláme srandu, ale s tebou to taky nemá cenu. Mám nahrávku s tím že od tebe bylo proti nám taky celkově namířeno a nikdo to neřešil... :roll: Takže na druhou stranu bychom mohli totéž považovat po vás.. :P A u vás (u vašeho klanu) není nikdy nic jasné už jenom, kvůli té debatě, že jste barák postavili před tím tzn. že nemusí splňovat pravidla serveru... takže se ani nedivím že si o vás kdokoliv cokoliv myslí... :roll:

Protože jste hlavy vylízaný... :). Byl jsem v ragi ztoho jak se tam chováte... A i kdyby tak co dokazuje to video? Mluvím tady otom že furt melete jak nás někdo podporuje a radí nám kde kdo je.. Tohle je úplně odvěci ;). A co se týče baráku, tak jsme tím myslely to že pravidlo bylo uvedeno po stavbě tudíž to nebudu jak debil bourat... A ještě stím novým systémem, takže jsme se nakonec dohodly že nám to zbourá pleskáč ;). Takže když oněčem vůbec nic nevíš tak se dotoho nemotej... Vůbec si podtohle neměl psát.. má sem napsat pouze Pleskáč ...
T&P
"Srdeční záležitost."

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod THANATOS » úte 29. črc 2014 14:58:08

https://www.youtube.com/watch?v=M7O9IyOZYrM tie kecy s návštevou really? si ublížíš sám na sebe :roll:
THANATOS
Raider

Příspěvekod TheKarlCz » úte 29. črc 2014 15:20:41

Anthel píše:
TheKarlCz píše:Na druhou stranu ty zrovna na tom nejsi o moc lépe :P. Přiznávám že si tam kolikrát z všeho děláme srandu, ale s tebou to taky nemá cenu. Mám nahrávku s tím že od tebe bylo proti nám taky celkově namířeno a nikdo to neřešil... :roll: Takže na druhou stranu bychom mohli totéž považovat po vás.. :P A u vás (u vašeho klanu) není nikdy nic jasné už jenom, kvůli té debatě, že jste barák postavili před tím tzn. že nemusí splňovat pravidla serveru... takže se ani nedivím že si o vás kdokoliv cokoliv myslí... :roll:

Protože jste hlavy vylízaný... :). Byl jsem v ragi ztoho jak se tam chováte... A i kdyby tak co dokazuje to video? Mluvím tady otom že furt melete jak nás někdo podporuje a radí nám kde kdo je.. Tohle je úplně odvěci ;). A co se týče baráku, tak jsme tím myslely to že pravidlo bylo uvedeno po stavbě tudíž to nebudu jak debil bourat... A ještě stím novým systémem, takže jsme se nakonec dohodly že nám to zbourá pleskáč ;). Takže když oněčem vůbec nic nevíš tak se dotoho nemotej... Vůbec si podtohle neměl psát.. má sem napsat pouze Pleskáč ...

V ragi jseš tedy skoro pořád a mi tedy máme taktéž nárok udělat totéž pokud ty smíš... To video pouze dokazuje že nejenom my se tak chováme... A u těch pravidel jste odporovali ohledně zbourání, takže je jedno co sem ohledně toho napíšeš...
Obrázek
I will be ready to die.
TheKarlCz
Lovec lidí

Příspěvekod TheKarlCz » úte 29. črc 2014 15:24:41

THANATOS píše:https://www.youtube.com/watch?v=M7O9IyOZYrM tie kecy s návštevou really? si ublížíš sám na sebe :roll:

Vím že to není dobré video, ale to teď sem nepatří...
Obrázek
I will be ready to die.
TheKarlCz
Lovec lidí

Příspěvekod Anthel » úte 29. črc 2014 15:35:53

TheKarlCz píše:
THANATOS píše:https://www.youtube.com/watch?v=M7O9IyOZYrM tie kecy s návštevou really? si ublížíš sám na sebe :roll:

Škoda že jsem neviděl co natom videu bylo ;). Myslím že to sem určitě patřilo ... Bohužel zpětně ti říkám že jsme odporovali kvůli tomu že tolik objektů bylo nemožné zníčit, pokuď máš v hlavě alespoň něco jiného než vlašský ořech tak to teď už pochopíš... A nemění to nic na pointě topicu, jestli ti vadí mé vyjadřování, požádej o ban a založ nato jinej topic ;).
PS: Stím pošťuchováním jste začly vy a já chytil rage jen jednou ;). Do té doby jsem sváma jednal v pohodě dokaď jsem nezjistil že všichni lidi co hrajou na normalu krom pár vyjímek jsou prasata co si ničeho neváží ;).
T&P
"Srdeční záležitost."

Anthel
Raider

Příspěvekod TheKarlCz » úte 29. črc 2014 16:09:46

Anthel píše:
TheKarlCz píše:

Škoda že jsem neviděl co natom videu bylo ;). Myslím že to sem určitě patřilo ... Bohužel zpětně ti říkám že jsme odporovali kvůli tomu že tolik objektů bylo nemožné zníčit, pokuď máš v hlavě alespoň něco jiného než vlašský ořech tak to teď už pochopíš... A nemění to nic na pointě topicu, jestli ti vadí mé vyjadřování, požádej o ban a založ nato jinej topic ;).
PS: Stím pošťuchováním jste začly vy a já chytil rage jen jednou ;). Do té doby jsem sváma jednal v pohodě dokaď jsem nezjistil že všichni lidi co hrajou na normalu krom pár vyjímek jsou prasata co si ničeho neváží ;).

Zase si vem že ty označuješ celou skupinu, ve hře si nepamatuji že bych něco kdy proti tobě napsal.... a taktéž byly i jiní lidé z jiných klanů kteří ti něco urážlivého psali... to mi na tomto topicu vadí nejvíc.... označování pouze jedné konkrétní skupiny...
Nejsme tam označeni jen kvůli tomu že nás chcete např. vyhodit ze hry protože konkurujem nebo tak něco? Tím by se dokonce i vysvětlovalo proč jsme v názvu topicu jen my...
Obrázek
I will be ready to die.
TheKarlCz
Lovec lidí

Příspěvekod Bauchyc » úte 29. črc 2014 16:22:30

Ách jo , jak se k tomu vyjádřit :) začneme od prvních textu ! Označuješ že všichni z našeho clanu něco měli proti vám .. už z první věty dokazuješ že akorát lžeš a jen fňukáš ! :) Je dosti členů z našeho clanu kteří GuM klanu nenapsali ani slovo :) takže hned první tvůj příspěvek vyvracuju :* ... Dále zde vidím určitý Hate kvůli nám a vlastně i kvůli tomu si založit tuto Diskuzi Debžoti na serveru , debžoti :D to říká tak max. pubertální fracek .. nicméně pokud jsem z našeho normálního včerejšího rozhovoru pochopil , akceptuješ stejně jako já že je to jen hra a nejlepší je ignorovat nadávky :) každej vyjadřuje svůj názor , ale vyjadřovat se k tomu nemusíš .. pokud víš že ti někdo napíše že jsi cheater :) nemusíš na to odpověděť , kladná věc je to ignorovat protože ty sám víš kdo má pravdu :) S ohledem že jsi říkal že jsi dospělý bych od tebe čekal slušný přístup , kterej tedy nevidím , protože tvoje vyjadřování je na úrovni puberťáka :) dále zde vidím že se hádáš jak batole v části ,, PS: Stím pošťuchováním jste začly vy a já chytil rage jen jednou ,, je to přesně jak dítě které se háda s kamarádem že on začal první .. ach tak dětinské ! :) Osobně proti tobě stále nic nemám , je jasné že chytím rage když si troufnete na raid 5v1 ale to už je samozřejmnost :) .. Podle těch věcí co jsi tu napsal jde vidět že i přesto že jsi dospělý máš v hlavě asi dosti prázdno ( drze nas*áno ) to je moje vyjádření :) neukazuj na všechny když o všechny nejde .. a hádat se mnou je zde zbytečné , přidám sem svůj názor a další urážky , kritiku zde číst nebudu , takže pokud máš v plánu napsat slohovku , přijde ti v niveč :) .. totž vše .. ostatním přeji příjemné hraní :)...
Obrázek
Bauchyc
Lovec zvířat

Příspěvekod Dr1v3R » úte 29. črc 2014 16:27:11

Bauchyc, vzdyt rikal ze mu je 15 prosimte.
Dr1v3R
Raider

Další

Zpět na Diskuse

• Reklama