• Reklama

Marty z Hradu !

Sem pište své dotazy a nápady

Marty z Hradu !

Příspěvekod Enerson » stř 29. říj 2014 13:57:47

Zdravím, bohužel musím oznámit že Moderátor ze serveru FuN 3 zneužívá svých pravomocí a proto jsem nucen psát zde.
Jedná se o hráče MartyCZ neudrří svou agresivitu a když jednoduše dostává hledá i pár hodin zpátky důvody mute/banu.
Zatím jsem dostal jeden Mute a však ihned jsem zasáhl a jelikož na TS mi nebyl schopný říct za co je byl jsem unmutnut, avšak jiní hráči srdíčko na to nemají a tak polovina serveru je neprávem mutnuta, avšak hráči co uráží ostatní a není to Marty tak urážky ignoruje a je vše fájn, proto prosím o odebrání práv Martymu, aď si dělá Moderátora, ale aď při tom nehraje a neřeší si své problémy MUTY/BANY.
A nemluvím o tom, že nikde není napsáno, že proběhla úprava pravidel, o které opravdu hodně lidí neví a bylo by fájn oznámit na stránkach rusted :)
Enerson
Raider

Reklama

Re: Marty z Hradu !

Příspěvekod cRazy » stř 29. říj 2014 13:58:10

Zneužívá práv to je vše
Obrázek
cRazy
Lovec lidí

Příspěvekod Fery » stř 29. říj 2014 14:02:11

Hlavně by mě zajímalo jak může jako moderátor, který má práva hrát na serveru. Rozdávat mute bez udáni důvodu atd.... :rofl:
Fery
Lovec zvířat

Příspěvekod CortezCZTVProduction » pát 31. říj 2014 8:00:26

Rád bych to podpořil trefným komentářem jelikož souhlasím s tebou ale radši budu zticha abych zase nedostal ban :)
Nikdy neříkejte, ze se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
CortezCZTVProduction
Raider

Příspěvekod Nouw » pát 31. říj 2014 9:05:05

Tak teď se mi nějakej PanSatanek sám přiznal že Marty mu nagivoval hromadu C4, píše že on si může dělat co chce a jelikož s Martym a Pleskáčem mluví na TS tak se mu prý nic stát nemůže. Dokonce prý dostanu ban, za to že se snim vlastně vpodstatě vubec bavím(nebavim jen když mi někdo nadává tak se ozvu). Klan NIT jsou podle něj jen malé děti (například mě je 20). Sám doslova říkal že Pleskačovi kouří péro a posílá mu peníze aby si mohl dělat co chce a zabanovat jakejkoli nick co si vycucá z prstu i bez důkazů. Psal taky že si dělá screeny(ja si vyscreenoval jak psal že mu Marty nagivoval věci), ale jediné kdo nadával byl on, já byl jen upřímný a nenapsal sem sprostého slova(Něco ve smyslu že mu máma dává peníze a on je dává Pleskáčovi, že to neni rozumný a už vubec nepřichází v uvahu aby on někomu říkal že je dítě apod.). Martyho prý nesesadí protože je s Pleskačem kámoš a je mu jedno že mu ničí komunitu. Dotvrdí to asi 17 lidí co bylo online, dokonce se ostatní hráči už ozývali (Schizz atd), že je ten PanSatanek blbec a nevychovanej spratek. Takže pane Pleškač ja nic proti vam nemam, ale jestli tohohle chlapce podporujete, tak ze sebe sam děláte pitomce když vypráví jak vam kouří klacka a může všechno. S takovymhle vedením to dál nepůjde a lidi se zbouří, stane se to že radši pujdou hrát například na jsem dement :( cz nebo někam kde tyhle záležitosti vůbec řešit nemusí. Jedná se o server FUN 3. Zdar :nope:
Nouw
Kámen

Příspěvekod iMelonCZ » pát 31. říj 2014 10:15:34

lol tak vy máte dost :-DD je docela smešné že to co píšu že m ito všechno věříte :-DDD marty nenagivoval vživotě ani 1 věc ani 1..to samí pleskač..s pleskačem sem ještě ani 1x nevola...A pokud vím tak jediním komu bylo něco givováno bylo dumlíčkovi...žádné c4 mi nikdo nikdy negivl..A vůbec sem nepsal že pleskačovi kouřím péro nebo co si to tu napsal to ste psali vy mě at du pleskymu vykouřit péro at ho du podplácet atd..mam i screeeny který budu pleskymu ted posílat..Pořád si stěžujete brečíte atd..Nadáváte na martyho že givuje věci dávat mute/Bann ale vy si to zasloužíte se podívejte jak se chováte..Marty rozhodně ví co dělat a ví kdy dat mute a kdy ne.a jestli se vám nelíbí že martyCZ hraje fair..tak odejdite na jinej server..aspon o pár.......mín :) s pozdravem PanSatanek_(iMelonCZ)
iMelonCZ
Začátečník

Příspěvekod iMelonCZ » pát 31. říj 2014 10:26:25

a zajímavý je když mě teda givují ty věci tak proč bydlím v chelteru a nemam ani leather výbavu ? :DD
iMelonCZ
Začátečník

Příspěvekod vamvamCZ » pát 31. říj 2014 14:30:12

To snad není možné toto.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Unread postby Nouw » Fri 31. Oct 2014 10:05:05
Tak teď se mi nějakej PanSatanek sám přiznal že Marty mu nagivoval hromadu C4, píše že on si může dělat co chce a jelikož s Martym a Pleskáčem mluví na TS tak se mu prý nic stát nemůže. Dokonce prý dostanu ban, za to že se snim vlastně vpodstatě vubec bavím(nebavim jen když mi někdo nadává tak se ozvu). Klan NIT jsou podle něj jen malé děti (například mě je 20). Sám doslova říkal že Pleskačovi kouří péro a posílá mu peníze aby si mohl dělat co chce a zabanovat jakejkoli nick co si vycucá z prstu i bez důkazů. Psal taky že si dělá screeny(ja si vyscreenoval jak psal že mu Marty nagivoval věci), ale jediné kdo nadával byl on, já byl jen upřímný a nenapsal sem sprostého slova(Něco ve smyslu že mu máma dává peníze a on je dává Pleskáčovi, že to neni rozumný a už vubec nepřichází v uvahu aby on někomu říkal že je dítě apod.). Martyho prý nesesadí protože je s Pleskačem kámoš a je mu jedno že mu ničí komunitu. Dotvrdí to asi 17 lidí co bylo online, dokonce se ostatní hráči už ozývali (Schizz atd), že je ten PanSatanek blbec a nevychovanej spratek. Takže pane Pleškač ja nic proti vam nemam, ale jestli tohohle chlapce podporujete, tak ze sebe sam děláte pitomce když vypráví jak vam kouří klacka a může všechno. S takovymhle vedením to dál nepůjde a lidi se zbouří, stane se to že radši pujdou hrát například na jsem dement :( cz nebo někam kde tyhle záležitosti vůbec řešit nemusí. Jedná se o server FUN 3. Zdar :nope:

Jeslti mi řekneš, že když ti někdo něco napovídá tak je to pravda, tak já ti taky něco povím.. Včera večer tě unesli mimozenšťani a vymazali ti paměť, něco si pamatovat můžeš, ale já jsem tě viděl! ...................... :facepalm:

Osobně bych si s takovým expertem chtěl popovídat na ts3, prosím.. :D Dlouho jsem se nezasmál a už mi to začíná vadít :lol:

BTW: Celou tuhle tému jsem už probíral s Pleskym. ;)
vamvamCZ
Raider

Příspěvekod Fery » pát 31. říj 2014 18:00:43

A proč tedy když dal Marty mute Odstranovaci nebyl schopny mu říct důvod za co to má a pořád jen opakoval, že o musí vědět za co to má
Fery
Lovec zvířat

Příspěvekod vamvamCZ » pát 31. říj 2014 19:23:55

Tohle míníš řešit? To, že on napíše "Marty je lama, poté Marty dostane" se ti zdá normální? Mě určitě ne, ještě k tomu aby pak se vyjadřoval na ts3 jak se vyjadřuje
vamvamCZ
Raider

Další

Zpět na Diskuse

• Reklama