• Reklama

Hodně serverů

Sem pište své dotazy a nápady

Re: Hodně serverů

Příspěvekod Shark » čtv 05. lis 2015 21:22:52

Screppy píše:Ještě to chvilku odemknu, no co se týče serverů tak rušit se nebudou..
Možná hraje málo hráčů z mého důvodu kvůli čemu tam hraje "tolik" hráčů je možná že Ping plugin bo s tím mají dost hráčů problem.. A nebo také kdo má slabší wifi tak je to ani nepřipojí..

Co se týče mě: já občas na forum mrknu přes telefon (jako třeba teď) Ale jinak na server nemám moc přístup... V momentálné době to všechno nestíhám mam toho dost jak v soukromí tak ve vztazích a nerád bych nějak ztratil tu dotyčnou osobu (což doufám že chápete) ale jak mile budu mít nejaky ten čas tak začnu chodit na servery nějaký ten event.

Co se týče tebe Sharku.. Toho Moderátora bych ti klidně dal, ale už nikomu jinýmu, protože vím, že ty jsi v pohodě a nenecháš se vytočit... Ale musel by to ještě schválit Pleskáč.

Díky za podporu Screppy :) Čo sa týka toho pluginu tak tiež si myslím že je to zlé pre server ale budiš... A ešte aby som sa takto verenje vyjadril k moderátorom/adminom: Načo žiadate o moderátora/admina keď potom nie ste aktívny?

A ešte HC by som asi nerušil, ale radšej by som spravil nejakú "reklamnú kampaň" :D aby sem prišli hrať ludia :)
„Zajtra zmením svoj život. Včera som to chcel urobiť dnes.“

„One bullet can change history!"

https://www.youtube.com/user/SkillSharkTV
Shark
Admin Rust

Reklama

Příspěvekod Screppy » čtv 05. lis 2015 21:29:34

Tak já si klidně nechám zrušit práva když jsem neaktivní mě to nedělá problem jako nějakým "jedincům"
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod Shark » čtv 05. lis 2015 21:33:02

Screppy píše:Tak já si klidně nechám zrušit práva když jsem neaktivní mě to nedělá problem jako nějakým "jedincům"

Len to nie Screppy...
„Zajtra zmením svoj život. Včera som to chcel urobiť dnes.“

„One bullet can change history!"

https://www.youtube.com/user/SkillSharkTV
Shark
Admin Rust

Příspěvekod Megous » pát 06. lis 2015 15:50:11

A proc by sis je měl nechat odebrat?Jinka to zrušení serveru jsem myslel z toho důvodu, že Plesky platí servery a na serveru když je tam 5 lidí tak nevim jestli to má smysl a jestli se mu to vyplatí.Hodně lidí odešlo z toho důvodu že se dali kupovat c4, kit builty, atd... přes real money.No ono když težíš celý den a pak prijde někdo poprví po wipu koupí 20c4 a bouchne tě tak to fakt nas*re.
Arangis píše:449 koukám, že jediné co zvládáš, je Locknout vše k čemu se vyjádříš. :repair:

:rofl:
Megous
Lovec lidí

Příspěvekod Budy » pát 06. lis 2015 17:34:53

Takto. Rust Legacy je minulosť. Mali by sme sa posunúť dalej na rust experimental. Ten je pekne rozrobený a keď bude optimalizovaný bude to bomba!. Viem že vás starý rust chytil ale tento nový vás chytí ešte viac.. Hráva tu cca 50ludí denne neustále novinky aktivny facepunch proste paráda. Myslím si že toto je hra na ktorú by sa malo zamerať . Optimalizácia ide strašne rýchlo hore. Neustále klesá zaťaženie ramky, procáku a podobne. Porozmýšlajte o tom. Je to dobrá príležitosť. A na rust legacy sa už skoro zabudlo. Veľa ludí nehráva experimental lebo nemaju na to pc. Ale zachvilu to bude optimalizovanejšie ako rust legacy a fakt tam je čo skúmať Každá mapa je iná.

Porozmýšlajte o tom :) Treba sa zamerať na budúcnosť nie na minulosť a to je motto aj Pleskáča. Nezaoberá sa legacy. Treba zlepšovať experimental a bude to bomba :) keď tam bude cca 90 ludí zväčší sa mapa na 8000 x 8000 a to je fakt obrovské .. žiadne lagy tam niesu. Vôbec a keď ludia bežia tak ani 1 zaseknutie. Všetko plynuje facepunch zabodoval. Treba rozšíriť rust experimental.
Ako niekto random povedal:
"You'll be the best 4ever"
Budy
Raider

Příspěvekod Drasiik » ned 06. pro 2015 20:29:25

Takže Hardocre sa zrušil a bude spojený newbiem. Niečo z hardcoru bude prenesene na newbie. Tie možnosti.
LOCK
Drasiik
Raider

Předchozí

Zpět na Diskuse

• Reklama