jersi píše:cely princip pravidla 2.6 je o tom aby se lidem nenačítalo hodně budov najednou protože pak dostaneš brutal lag. je rozdíl když to postavíš uprostřed aktivní zony kde projde plno lidi xkrát za den a kde se odehravají přestřelky kterou pak prohraješ protože se ti kus dal načítají baráky.
ta opuštená stavba na kterou vojtas upozornoval jen proto že sám porušil pravidla a znicil jsem mu barak,
je uplně mimo aktivní zonu kde chodí maximálně majitelé toho baraku, navíc není to vesnice. jen maji postavené 6x1 kolem domu jako další obranu. cele to obsahuje polovinu objektu co jeden jejich barak.
takže kdyby to takto dělal každy tak by hra byla mnohem více pohodě.
jakmile se vám barák načte tak už nemáte lagy z toho jak se načítá. takže si nevymýšlejte že nemužete raidovat.
ano není psáno že se dělají vyjímky. ale není napsano že se nedělají. a ty domy co vám zůstali taky nejsou pořád 200metrů od sebe. takže si nestěžujte že někdo dostal vyjímku když ji máte taky
vojtas tam toho napsal podstatně více a vulgárněji.
to že musíte cely den sedět v lavicích a na paní učitelku si pusu neotevřete neznamená že se budete vyblbovat tady. já vy na mě tak já na vás. jsem tu ze svoji vůle.
Tohle je tvůj názor Jersi ,ale PRAVIDLA jsou PRAVIDLA Nééé ? ! ..... A nemyslím si ,že máš právo je něják měnit..... A je to tam jasně napsané... Kdybych to třeba věděl tak uděláme cigánskou vesnici na Hackeru ....A asi by nebylo dobré ,kdyby nám to jeden admin nechal a druhý zničil..