• Reklama

Anthel (M+) a jeho clan T&P potíže

Sem pište své dotazy a nápady

Re: Anthel (M+) a jeho clan T&P potíže

Příspěvekod Anthel » stř 14. led 2015 16:37:57

Felipo píše:Tak ho tu nějak dodejte, upload na youtube..

Jsem rád že dodržuješ každé pravidlo do detailu, tak se vyjádři zároveň i ktomuhle ;)...
http://forum.rusted.cz/viewtopic.php?f=67&t=2816
Tady je důkaz, vystřižený z 20 minut raidu, Po celou dobu furt stavěli a níčili, Po každé byl zabit v čas než stihl udělat ještě větší neplechu :-). (Na tohle si nezvykej.. Už žádné důkazy posílat nebudu... Pokuď se vám něco nelíbí, už to není můj problém.... BTW... Halucinogen si ho zaslouží ať by zastavoval nebo ne :-). )
https://www.youtube.com/watch?v=pIdjzfW7ET8&feature=youtu.be
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Reklama

Příspěvekod Halucinogen » stř 14. led 2015 17:08:05

Takže, Anthele jak jsem tam dával střechu bylo povolené "RAID ZAČÍNÁ POKUD SE POLOŽÍ C4 NIC JSTE NEPOLOŽILI!"
PS: Kde to máš natočené že jsem něco ničil? Že ti to řekne hráč to neznamená že máš důkaz
Halucinogen
Lovec lidí

Příspěvekod Felipo » stř 14. led 2015 17:09:37

Nemam potřebu se k tamtomu topicu vyjadřit, protože je vyřešený
EDIT: Já se jen slušně zajímal o topic, protože jsem byl o to požádán, a ty na mě něco vytahuješ o čem nevíš absolutně nic
Pro hlupáka každý hloupý.
Kdybych vám to řekl, nevěřili byste.
Kdyby se každý staral sám o sebe, bylo by o všechny postaráno.
Felipo
Raider

Příspěvekod Anthel » stř 14. led 2015 17:32:19

Halucinogen píše:Takže, Anthele jak jsem tam dával střechu bylo povolené "RAID ZAČÍNÁ POKUD SE POLOŽÍ C4 NIC JSTE NEPOLOŽILI!"
PS: Kde to máš natočené že jsem něco ničil? Že ti to řekne hráč to neznamená že máš důkaz

Ty drž krok a šoupej nohama.... Z toho videa je to jasně vidět.. I kdyby mi to hráč jen řekl (z mého clanu) a já slyšel jak se to níčí a nepodíval se tam a viděl bych jak tě zabil, a ani bych to nenatáčel, šoupnul bych ti ho tam... Mě absolutně nezajímají tvoje výlevy...
T&P
"Srdeční záležitost."

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod Anthel » stř 14. led 2015 17:43:23

Kachna píše:Zdravím, chtěl bych se k anthelovi taky vyjádřit i když nevim jesli se to do tohoto přispěvku hodí. Já myslel že admin ma hráčum pomahat... Chtěl bych se teda zeptat jestli je normalni aby na moje NORMALNÍ dotazy bud nereagoval nebo napsal NAJS nebo mute -.-. Dál by mně zajímalo proč dava ban za zastavovani pri raidu kdyz nebyli položeny c4 a ani na schodech ktere byli zničeny nikdo nestál :wtf: . Takže bych prosil pleskáče o nějakou domluvu a nebo odebrani prava.

V případě že se hráč ve hře chová jako Halucinogenovi komplici, nemám vůbec proč vám odpovídat, V případě že mi napíše někdo třeba i do PM (a že píše hodně lidí) o pomoc nebo tak, pokaždé odpovím podle toho jak se on chová ke mně...
(Nevím proč bych měl ztrácet nervy s váma když se absolutně neumíte chovat, Nervů mám dost v práci... :facepalm: )
Ban oprávněný je podle videa... Btw, o schození práv si říkám už delší dobu :-). Zbavil bych se vašich výlevů a pak by jste si zas stěžovali že cheatuju a já nevím co... Porušení pravidel by se netrestalo ihned ale až bych někomu nebo někam napsal, takže by vtom asi stejně nebyl rozdíl :-).
T&P
"Srdeční záležitost."

Anthel
Raider

Předchozí

Zpět na Diskuse

• Reklama