fuuha, no začnu od konce.
kd bych nechal, nemyslím si že by jeho odstranění lidi odradilo od zabíjení naháčů. člověk nikdy neví co u sebe kdo má. co když naháč vzal rychle c4 z dropu a štráduje si to domů ? nebo se mi ten stejný naháč kterého sem nechal za pár vteřin oběví s brokovnicí za zády? tohle jsou důvody proč spousta hráčů (včetně mě) po naháčích prostě jde a zrušením k/d se to podle mě nezmění.
povolení nočního raidování je fajn nápad + bych se nebál nechat sleepery po celou dobu ingame. ne že se borec před restartem napakuje, zaleze si do rohu baráku a tam se v klidu odpojí se vším co má. to by pak to noční raidování nemělo moc smysl
wipe, zvednutí lootu a stavby - souhlasím. když bude u staveb větší tvůrčí svoboda tak je to zase trochu kompenzace k tomu zvednutému lootu. wipe každý týden na bf je ok, normál každé 2 měsíce nevim, nevim.. to by se uvidělo asi až za běhu jestli to byl dobrý nápad a jestli hráči chtějí třeba v půlce wipu začínat i když vím že tyhle změny se jim to snaží ulehčit..
kity - taky dobry napad, hlavne ten point s tou cervenou mikinou. nevyjadril ses tam k supply. já osobně bych jí nechal, jak si sám napsal, nějaké lákadlo tam být musí s tím že kdyby kity šli až dva dny po wipu tak by to nebyla zase až tak velká výhoda.
no a nakonec to největší, klany a shop. myslim že takhle velká změna by mohla přilákat hráče kteří už na rusted zanevřeli protože by bylo vidět že se na rustedu konečně něco děje. celkově by to mohlo hráčům dopomoct k pochopení toho že když je někdo raidne tak to není konec hry ale její součást. taky by to možná chtělo trochu projet banlist a dát některým lidem unban. vím že jich tam neni zas až tolik ale to že odbanujete jednoho hráče může znamenat že nepřijde sám ale vezme svůj klan a přijdou třeba v pěti.
celkově podle mě pozitivní změna oproti zaběhnutému systému. do hry by se dostalo víc zbraní, víc raidů a s tím snad i víc lidí
Když jsi ke mně vjížděl, všim sis před barákem cedule s nápisem "Sklad mrtvejch negrů"?
Co mi není rovno, po tom je mi hovno.