• Reklama

změny normal/fun

Sem pište své dotazy a nápady

Re: změny normal/fun

Příspěvekod 7lukas » úte 15. led 2019 20:44:41

Jinak jersi chci se zeptat bude shop na webu za rs taky upravený příjde mi že p250 atd že je to až moc levné to samé build kit. Možná by stačilo omezit nákup p250 za týden např třeba na 3 kusy nebo úplně zrušit záleží na vás. Zase na 1 stranu server taky něco stojí ale tak hodně lidí kupuje hlavně VIP Build kity a c4 supply
Naposledy upravil 7lukas dne úte 15. led 2019 20:52:56, celkově upraveno 1
7lukas
Raider

Reklama

Příspěvekod jersi » úte 15. led 2019 20:48:43

7lukas píše:Jinak jersi chci se zeptat bude shop na webu za rs taky upravený příjde mi že p250 atd že je to až moc levné to samé build kit

to asi moc neovlivním, build kit bych tak nechal. pokud budou kity po wipu vyplé. tak když někdo přijde po tydnu na server tak se díky kit buildu dokaže dobře dostat do hry
ta P250 je levná no pravda, hádám že to nikdo doted nekupoval protože byli v kitech, ale takto by mohli
asi bych tam většinu věci zrušil a spíše přidal věci díky kterým to půjde získat.
k tomu nemám moc co říct. to se uvidí s postupem hry aby ji to moc neovlivňovalo.
never trust in Rust !
jersi
Raider

Příspěvekod MilkAa2 » úte 15. led 2019 21:03:29

No tak já čumím po takovéhle době se někdo konečně rozhodl s tím něco udělat.
Uvítám nové změny včetně 2c4rek back! +Větší base? Hlavně si to rozmyslete a uprav te tak aby tam nebyli moc velký lagy jinak hráči hned zas odejdou.
Kity bych nechal tak jak jsou kromě KIT VIP tam bych hodil revolver , 2 velký medkity , 45 nábojů , full cloth a 5 masa nic víc ..
S BF rozhodně souhlasím - je to hlavně aby se místo arény lidi rozestříleli mo mape s jakou chtěj zbraní a hlavně někdy 1v1 jako na normalu po mapě není to od toho aby tryhardili každej den a těžili na bf nevím co je na tom baví ale co už
Fun a zrušení věci v shopu ? Nesouhlasím budou přeplněné radiačky a na wipe? Kdo bude mít zbraň prostě vyhrál. Camp v radiačce s kámošema či clanem a je konec.
Nechal bych v shopu aspoň krumpáče, jídlo, medkity . Na prodání bych nechal tak jak to je protože co budu dělat s věčná jako GP , Radiační pilulky , konzervy , poničené lether věci? Já osobně všechno prodávám
Toť osobně můj názor tak doufám že si ho někdo přečte a něco z něco usoudí díky
-MilkA
MilkAa2
Kámen

Příspěvekod jersi » úte 15. led 2019 21:14:55

s těma přeplněnýma radiačkama jsem nepochopil.

MilkAa2 píše:Na prodání bych nechal tak jak to je protože co budu dělat s věčná jako GP , Radiační pilulky , konzervy , poničené lether věci? Já osobně všechno prodávám

GP ? no na náboje a c4......ostatní věci prostě vyhodíš, dávat do shopu zničené itemy.. nepřipadne ti to trochu hovadina ? ty zničíš M4 prodáš ji a koupíš si zato materiál na novou...takže jako by jsi ji nezničil...

revolver do kitu určitě ne. to už by bylo moc :lol:
větší base nebudou.. 700 je ted, navrhuji 800 ale klidně se to nechá na 700
v shopu nemůže být skoro nic nebo lidi prodají všechno aby si mohli něco koupit !!! ničí tím obsah hry
ty chceš v shopu jídlo, a přitom chceš konzervy prodávat ... vidíš v tom tu ironii, jak moc je tím shopem zničená hra? prodáváš to co se dá jíst aby jsi koupil jídlo...
nevytvoříš si lékarnu tak půjdeš do boje bez ní...
never trust in Rust !
jersi
Raider

Příspěvekod 7lukas » úte 15. led 2019 21:26:28

Nechápu proč řešíte ten shop prostě dříve shop v rustu nebyl všechno hráč bral nebo vyhazoval když nechceš doma pilulky tak je vyhodíš a nebo to budeš brát a dávat do beden jen tak to už je na tobě. Nevidím důvod zase prodávat pilulky a ostatní věci.
7lukas
Raider

Příspěvekod Hate » úte 15. led 2019 22:07:55

Paja7930 píše:Mka, boltka, kevlar dobrý nápad.
Omezení komponentů na base bych zrušil uplně. Navíc by se mohlo zrušit i to omezení craftění c4 a 3c4 na wall místo toho bych nechal jak si psal 2 na wall/metal door.
Shop bych nechal tak jak je,myslím si že toto by fungovalo blbě protože většina lidí při vyměňování toho druhého prostě ojebe..

K/D k této hře asi patří.. i na normálu se fightí tak nevím důvod proč by mělo byt k/d jen na bf :) A na víc staty kolik kdo toho natěžil nikoho nezajímají,navíc bude hráč akorát neustálé raiděný protože každý bude vidět že těží..

Místo o 50% rychlejší craftění bych dal instacraft.

Portování bych nerušil.. ani nijak dlouze neomezoval.

Blbost. Někteří lidi tu píšou absolutní sračky bože..
Hate
Lovec lidí

Příspěvekod MilkAa2 » úte 15. led 2019 22:11:45

jersi píše:s těma přeplněnýma radiačkama jsem nepochopil.

MilkAa2 píše:Na prodání bych nechal tak jak to je protože co budu dělat s věčná jako GP , Radiační pilulky , konzervy , poničené lether věci? Já osobně všechno prodávám

GP ? no na náboje a c4......ostatní věci prostě vyhodíš, dávat do shopu zničené itemy.. nepřipadne ti to trochu hovadina ? ty zničíš M4 prodáš ji a koupíš si zato materiál na novou...takže jako by jsi ji nezničil...

revolver do kitu určitě ne. to už by bylo moc :lol:
větší base nebudou.. 700 je ted, navrhuji 800 ale klidně se to nechá na 700
v shopu nemůže být skoro nic nebo lidi prodají všechno aby si mohli něco koupit !!! ničí tím obsah hry
ty chceš v shopu jídlo, a přitom chceš konzervy prodávat ... vidíš v tom tu ironii, jak moc je tím shopem zničená hra? prodáváš to co se dá jíst aby jsi koupil jídlo...
nevytvoříš si lékarnu tak půjdeš do boje bez ní...

Byl to jen názor , chápu tě :) tak doufám že to nějak uděláte a bude to o něco lepší :)
+ Bych dělal aspon nějaký EVENTY moc jich za tuhle dobu nebylo :O
Na každý wipe bych udělal třeba EVENT kde by dotyčný co by vyhrál by dostal třeba 150x planku třeba :)
MilkAa2
Kámen

Příspěvekod Venty » úte 15. led 2019 22:13:54

MilkAa2 píše:Na každý wipe bych udělal třeba EVENT kde by dotyčný co by vyhrál by dostal třeba 150x planku třeba :)

K tomu ti můžu napsat, že mám možná něco připraveného.
Myslíš, že život je ráj? Nic si nepochopil,
je to boj. Bacha, aby tě nezotročil.
Musel jsem se naučit, že žádný z mojích činů není posun pokud jsem se u něj nezapotil.

Moudro je důležitý!
Venty
Admin Rust

Příspěvekod Nohomo-) » úte 15. led 2019 22:21:53

Souhlasím s upravením pravidel... S tím klanem super nápad jsou klany třeba jako GS atd... který vše prodávají kvuli supply pro video...
M4 a bolt muj názor je že rozhodně né bluprinty ale ppouze koupit v shopu duvod ? jakmile začnou běhat klany s M4 tak 30-50% lidí přestává hrát...
C4 vrátil by jsem se k dvěma na wood stěnu či metal door... už teď když má někdo 5x5x 7 nebo kolik to jde tak je to skoro nemožné raidnout s 3c4 na každou stěnu, menším teamem má minimální šance
Nohomo-)
Začátečník

Příspěvekod jersi » úte 15. led 2019 22:24:25

opět a znovu, když bude M4 v shopu, tak lidi budou prodávat co nejvíce zakladních surovin aby si ji koupili, místo aby to dali do stavby a výroby c4 atd...
m4 bude nastavena tak že nepujde opravit a bude se rychle rozbíjet. 3-4 zásobníky
never trust in Rust !
jersi
Raider

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse

• Reklama