7lukas píše:Jinak jersi chci se zeptat bude shop na webu za rs taky upravený příjde mi že p250 atd že je to až moc levné to samé build kit
MilkAa2 píše:Na prodání bych nechal tak jak to je protože co budu dělat s věčná jako GP , Radiační pilulky , konzervy , poničené lether věci? Já osobně všechno prodávám
Paja7930 píše:Mka, boltka, kevlar dobrý nápad.
Omezení komponentů na base bych zrušil uplně. Navíc by se mohlo zrušit i to omezení craftění c4 a 3c4 na wall místo toho bych nechal jak si psal 2 na wall/metal door.
Shop bych nechal tak jak je,myslím si že toto by fungovalo blbě protože většina lidí při vyměňování toho druhého prostě ojebe..
K/D k této hře asi patří.. i na normálu se fightí tak nevím důvod proč by mělo byt k/d jen na bf A na víc staty kolik kdo toho natěžil nikoho nezajímají,navíc bude hráč akorát neustálé raiděný protože každý bude vidět že těží..
Místo o 50% rychlejší craftění bych dal instacraft.
Portování bych nerušil.. ani nijak dlouze neomezoval.
jersi píše:s těma přeplněnýma radiačkama jsem nepochopil.MilkAa2 píše:Na prodání bych nechal tak jak to je protože co budu dělat s věčná jako GP , Radiační pilulky , konzervy , poničené lether věci? Já osobně všechno prodávám
GP ? no na náboje a c4......ostatní věci prostě vyhodíš, dávat do shopu zničené itemy.. nepřipadne ti to trochu hovadina ? ty zničíš M4 prodáš ji a koupíš si zato materiál na novou...takže jako by jsi ji nezničil...
revolver do kitu určitě ne. to už by bylo moc
větší base nebudou.. 700 je ted, navrhuji 800 ale klidně se to nechá na 700
v shopu nemůže být skoro nic nebo lidi prodají všechno aby si mohli něco koupit !!! ničí tím obsah hry
ty chceš v shopu jídlo, a přitom chceš konzervy prodávat ... vidíš v tom tu ironii, jak moc je tím shopem zničená hra? prodáváš to co se dá jíst aby jsi koupil jídlo...
nevytvoříš si lékarnu tak půjdeš do boje bez ní...
MilkAa2 píše:Na každý wipe bych udělal třeba EVENT kde by dotyčný co by vyhrál by dostal třeba 150x planku třeba