• Reklama

změny normal/fun

Sem pište své dotazy a nápady

Re: změny normal/fun

Příspěvekod Mrky » stř 16. led 2019 8:25:22

Ještě ohledně lvlování těch klanů, co nechat klany do lvlu 3 s tím že první lvl - založení by bylo za 5 tisíc a další dva lvly by byly za xp, s tím že bonusy v % by byly stejné jako na lvlu 1, na druhém lvlu by se přidal jako bonus clan fire a na třetím zkratka před jménem. Koncept by to nenarušilo ba naopak, hráče by to přimělo k většímu těžení pro zisk xp..

Edit: když na tím tak přemýšlím tak vlastně není potřeba omezovat systém klanů třeba jen na tři levly. Mohlo by se to udělat tak že první 3 lvly by fungovaly jak jsem popsal nahoře s tím že další lvly by byli už bez výhod ale klany by se stále mohly předhánět v tabulce na webu akorát s tím rozdílem že by upgradovali clan tím že by prostě hráli - těžili, zabíjeli zvířata (xp by nebylo z hráčů, to by sme se akorát vrátili k zabíjení těch naháčů) a ne tím že by 3/4 věci co získali, prodali na lvl up. Uchová se tím ta zdravá klanová rivalita, hráče to donutí víc těžit a zároveň jim to nevezme jeden z herních prvků.
Naposledy upravil Mrky dne stř 16. led 2019 9:22:13, celkově upraveno 1
Když jsi ke mně vjížděl, všim sis před barákem cedule s nápisem "Sklad mrtvejch negrů"?

Co mi není rovno, po tom je mi hovno.
Mrky
Raider

Reklama

Příspěvekod jersi » stř 16. led 2019 9:04:11

to by asi šlo, ale udělal bych to treba druhy nebo třetí wipe. nerad bych tím ted komplikoval hru, a nechci aby tohle hráči povazovali za vyhodu dele hrajících, i když je to malé plus.
navíc kdyby se takové drobré upravy postupně přidávali bylo by to zajímavé, každy wipe něco nového, akorad to musí být jen jako doplňková věc

EDIT k editu
a každý ti řekně že to je hovadina to levlit protože jim to nic nedá :D oni takové myšlení nemají...
never trust in Rust !
jersi
Raider

Příspěvekod DeXx » stř 16. led 2019 9:12:18

Tohle vše je jen můj názor a nemusí s tím souhlasit všichni.

Zrušit DMG/DEF je skvělý nápad, ale zrušit expeni v clanu se mi zdá jako hloupost. Nebál bych se snížit požadavky na clan up a za další lvl clanu bych zvedl jen bonusy na těžení. Zkušenosti do clanu dokáže nasbírat každej a ty peníze by museli hráči získat z prodávání těch 10% věcí co by zůstaly v shopu. Na tohle někdo může reagovat že po raidu z toho nic mít nebude. Narovinu si můžeme říct že týden po WIPU nikdo nechodí raidit aby z toho měl dřevo a kamení ale hlavně aby měl gear.

Přesunout shop za mapu není špatný nápad. Hráči by mohli přestat campit v shopu než se tam někdo naproti aby ho mohli zabít. Kdyby byl shop za mapou tak by se pak nikomu nechtělo strávit 10 min tím že poběží odnést si loot do base.

K/D bych zrušil i když to naháčům nepomůže jak už psal Jersi na survival serveru je K/D zbytečný. Hráči si pak nadávají kdo má jaký K/D. Někteří aby byli 1. v tabulce tak campi na střechah a nebo dávají suicide aby se jim nezapocitala smrt. Potom tu jsou hráči jako 7lukas a tak kteří mají 500+ killu za jeden WIPE a je jim jedno jestli jsou 1. nebo 20. Ale dokáže je naštvat když borec 1. v tabulce s K/D 70/10 jim napíše že je lepší protože je v tabulce víš a přitom campi jen na střechach.
DeXx
Lovec lidí

Příspěvekod jersi » stř 16. led 2019 9:27:40

DeXx píše:

vyšší clan - vyšší bonus je hloupa myšlenka, dává to výhodu těm co jsou na serveru dlouho proto pak lidi chtějí wipe.
prodávat suroviny aby si dali clanUP je duvod proč je na serveru málo věci a lidi jsou po raidu zklamaní protože nic nenajdou, a jestli ty dáš přednost vzít z raidu M4 nebo kevlar, místo stacku metalu či sulfuru tak máš spatné priority ;)

tato hra funguje tak že jeden hráč svým hraním tvoří obsah pro ostatní hráče.
když budeme ve hře prodávat zakladní suroviny a dávat money do clanu, tak se ten obsah nenávratně ztratí, ten hráč pak nevytvoří obsah pro druhé ale jen pro sebe...

edit: přemazal jsem off topic
never trust in Rust !
jersi
Raider

Příspěvekod 7lukas » stř 16. led 2019 11:00:11

Jinak k těm klanům udělal bych to tak jak psal jersi dává to největší smysl.
7lukas
Raider

Příspěvekod NewRust » stř 16. led 2019 13:44:45

Konečně tohle někoho napadlo, nedá se to hrát když je proste klan který má brutálně výhod a přesně, dal bych 2 c4 na dřevěnou zeď a na doory. Tu m4 a boltku i kevlar bych tam dal, bude to hrát víc lidí podle mě, dobrá změna!!!
NewRust
Kámen

Příspěvekod Hate » stř 16. led 2019 14:08:22

Už se k tomu vyjádříl pleskáč ? :) Osobně bych byl rád, kdyby to bylo co nejdříve. :D
Hate
Lovec lidí

Příspěvekod jersi » stř 16. led 2019 14:19:21

jen mezi sebou, z prvopočátku nebyl nadšený v něčem jsem ho asi přesvědčil a věřím že tahle diskuze kde lidem vysvětluji proč to nemuže být jinak to dovrší.
můj záměr byl udělat tak normál. přistoupil k tomu že se tak nastaví FUN a normal se nechá tak jak je, kdyby to nebylo uspěšné tak se to nemusí předělávat zpět.
normál bych ovšem pozastavil minimálně na nějaký čas, aby si to lidi vyzkoušeli, chápu že k má nato někdo pesimistický názor ale je to tím že někteří si to zkratka neumí představit a musí si to zkusit.

plesky některé věci vidí jinak já jsem přesvědčen že to je tím že on to masivně nehrál, tedy alespoň o tom nevím nerad bych mu křivdil.
tak snad dá na moje návrhy a vaše souhlasy a něco z toho bude, a kdy ? to nevím. cele to musí nastavit on takže je to jen na něm.
never trust in Rust !
jersi
Raider

Příspěvekod Goldcigo » stř 16. led 2019 16:16:05

Souhlasím víceméně se vším, nesedí mi jen ty kity a clan bych nechal za těch 10 000 když už jen 1 lvl.
Goldcigo
Začátečník

Příspěvekod jersi » stř 16. led 2019 16:21:52

podívej se kolik v shopu stojí tyto základní surky které jako jediné pujdou prodat.
víš kolik jich musiš prodat aby jsi měl 10k ? z tolika surek máš cely barák.
5k proto aby nato ušetřili i lidi co hrají solo nebo ne v 5ti. zadarmo to zase nechci aby raději lidé hrali v clanu aby je to více bavilo.
never trust in Rust !
jersi
Raider

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse

• Reklama