• Reklama

Rust Pravidla, existují nějaké ?

Sem pište své dotazy a nápady

Rust Pravidla, existují nějaké ?

Příspěvekod Dr1v3R » sob 26. črc 2014 21:47:28

Myslel jsem si že platí toto.
http://www.rusted.cz/pravidla/

Pravidla

1.Nepoužívejte cheaty (IP BAN)
2.Nevyužívejte bugy ve hře (IP BAN)
3.Pokud nějaké bugy najdete nahlašte je co nejdříve adminovi :)
4.Nestavějte létající domy bez foundation jinak zbořím celý barák
5.Zákaz zabednit barák ceilingem a nebo udělat jinak neraidnutelný barák (když to uvidíte při raidu pošlete screen a zbořím celý barák)
6.Zákaz stavění Ramp do sebe ! stejný trest jako výše
7.Nenadávejte si ve hře ! minimálně Mute může být i ban na den,týden… podle agresivity :D
8.Zákaz reklamy na jiný server nejsme žádná annonce (IP BAN)
9.Snažte se nezabíjet naháče (nováčky ať mají šanci se taky rozehrát)
10.Žadný dům nesmí být z více než 5000 objektů! maximum 5000 hlavní barák a 5000 hradba!

Příjde mi že minimálně polovina bodů je prostě ignorována, nikým nehlídána. PLATÍ VŮBEC NĚJAKÉ PRAVIDLA ?
Mimo toho dnes mne někde zabil díky ukládání serveru (4s!) - zastavil jsem se kvůli ukládání a "nepřítel" mne mezitím dohnal ? Jak to tedy je ?!
Bod 4., 6., !!!!!7!!!!!, 10 platí nebo neplatí ?

Aimbot se používá naprosto běžně.
Dr1v3R
Raider

Reklama

Re: Rust Pravidla, existují nějaké ?

Příspěvekod Pleskac » ned 27. črc 2014 3:24:01

4.Nestavějte létající domy bez foundation jinak zbořím celý barák
po poslednim updatu nejde stavet domy bez foundation atd.. takze tim je to vyresene..

6.Zákaz stavění Ramp do sebe ! stejný trest jako výše
jestli si nekde nasel vic jak 4 tak mi posli pozici.. (ne nechodim a nekontroluji vsechny domy na vsech serverech)

7.Nenadávejte si ve hře ! minimálně Mute může být i ban na den,týden… podle agresivity :D
jestli ti nekdo nadava tak to nahlas jinak se to samozdrejme nebude resit nejlepe posli screen a nebo alspon cas kdy na tebe nekdo slovne utoci (vsechen chat se loguje a mam ho tu ulozeny ale zase... nectu kazdy den nekkolik hodin logy na vsech serverech je to asi i nemozne..

10.Žadný dům nesmí být z více než 5000 objektů! maximum 5000 hlavní barák a 5000 hradba!
plati akorat jsou na mape jeste domy ktere to nesplnuji .. :oops: je mi jedno kolik budete mit zakladen jde mi o velikost jedne budovy..

Aimbot se používá naprosto běžně. ?!?! Důkaz ?!? od vydani noveho klienta meli snad 2 lidi ban a to za speedhack kvuli spatnemu pripojeni hrace a za zaseknuti se ve dverich oboje bohuzel nepravem.. :-( resp log anticheatu je vicemene cisty od te chvile co se neda pripojit s jinym nez nasim klientem(1.5) na vsechny servery pokud si myslis ze je nekdo cheater .. snad ti natoci video na kterem uvidis ze nekteri hraci tu meli doopravdy skill a ne jen jako ostatni kteri hrali s cheaty :roll:

kazdopadne k tomu ze anticheat obcas zabanuje nekoho nepravem na co si tu stezuje spousta lidi.. na serveru se vystrida temer 1000 lidi denne kazdy hraje na jinem pc a na jinem internetu nekdo ma zkratka horsi pripojeni a muze se stat ze bude internet vypadavat nebo se zpomali rychlost a desycnchronizuje se se serverem a dostane ban ale zkratka pro me je 1 ban nepravem lepsi nez server plny cheateru ostatni servery sice nedavaji bany nepravem ale taky jsou kompletne znicene od hackeru ... :-(

ale pokud mas nejake pochybnost a veris ze tu ma TED nekdo aimbot zaloz si vlastni thread a podivame se na to 8-)
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Příspěvekod THANATOS » ned 27. črc 2014 8:36:58

Myslím, že to si mohol uvedomiť aj bez vysvetlenia kontrolovať každý barák na mape alebo byť celý deň v hre a sledovať kto akú nadávku napíše si stiahni Fraps alebo program Screenshots vyfoť to a pošli to tu pánovi vyššie ako to robí väčšina servera. Veľa ľudí začalo tu na rustede natáčať čo je len + začni to robiť aj ty
THANATOS
Raider

Příspěvekod ShadoweCZ » ned 27. črc 2014 8:40:53

plati akorat jsou na mape jeste domy ktere to nesplnuji .. :oops: je mi jedno kolik budete mit zakladen jde mi o velikost jedne budovy..

Tak v tom případě jdi smazat GUMákům základny v hacker valey ... ty rozhodně maj víc jak 5000
S přáním zábavného hraní
ShadoweCZ
admin normal serveru
ShadoweCZ
Raider

Příspěvekod Dr1v3R » ned 27. črc 2014 9:03:39

Vypadá to jako objekt se 4.999 objekty ? Byly upozorňovány - TEBOU na velikost stavby, jestli máš sklerózu, podívej se prosím do chat logu.
Mimo toho se sami chlubí velikostí stavby - dokonce i s počtem objektů, myslím že to je něco kolem 50.000objektů ->> Tedy DESETINÁSOBEK nebo více...Do dneška se se stavbou nestalo nic ->jaké řešení ?Zbourat na patřičnou velikost - jelikož to neudělají "vlastníci budovy" tak to hold musí udělat admin.
- Jestli admin není schopnej dodržovat pravidla (přehlédnu to co jsi udělal za nesmysl při dnešní půlnoci (26-27.7.14) se shellterama). Tak mi je tebe jako admina dost líto. Jestli nechceš dodržovat pravidla, uprav je tak, aby jsi je byl schopný dodržovat.
Obrázek
Obrázek
Dr1v3R
Raider

Příspěvekod elcrying » ned 27. črc 2014 9:49:56

Kompletná stavba bola postavená ešte PRED zavedením pravidla.
Obrázek
elcrying
Lovec lidí

Příspěvekod Anthel » ned 27. črc 2014 10:03:11

elcrying píše:Kompletná stavba bola postavená ešte PRED zavedením pravidla.

Přesně tak...

Upřímně, co vás štve víc? Že nestihnete postavit takový barák protože vás raidnem nebo že to má možná víc jak 5K objektů ;)?
Pravidlo bylo zavedeno až po naší stavbě ... Tečka, pláčete na špatným hrobečku ...
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod Dr1v3R » ned 27. črc 2014 10:05:52

Takže :
§ 257 - Jestliže si někdo najal oráče, dá mu za jeden rok osm gurů obilí. - je platný, sice to je starý zákon, ale stále platí.

Pokud budu na serveru kde nebyli zakázány cheaty, a pak zakázány budou - mohu je používat stále ?
V případě že tedy toto pravidlo neplatí, poprosím o smazání pravidla nebo o zbourání budovy, děkuji.
Dr1v3R
Raider

Příspěvekod Anthel » ned 27. črc 2014 10:11:26

Dr1v3R píše:

Takže :
§ 257 - Jestliže si někdo najal oráče, dá mu za jeden rok osm gurů obilí. - je platný, sice to je starý zákon, ale stále platí.

Pokud budu na serveru kde nebyli zakázány cheaty, a pak zakázány budou - mohu je používat stále ?
V případě že tedy toto pravidlo neplatí, poprosím o smazání pravidla nebo o zbourání budovy, děkuji.

Štve tě včerejší raid co? :). Užírá tě to :) . Chápu Chápu, ovšem natom že jsme postavily budovu a pravidla si všimli teď nic nemění na té skutečnosti :).
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod Dr1v3R » ned 27. črc 2014 10:13:00

Štve tě včerejší raid co? :). Užírá tě to :) . Chápu Chápu, ovšem natom že jsme postavily budovu a pravidla si všimli teď nic nemění na té skutečnosti :).
- "jsme postavily budovu a pravidla si všimli "

- Na té skutečnosti že porušujete pravidla ?

-Byl jsem registrován před zavedením pravidla s aimbotem, mohu tedy používat aimbot?
Nebo v případě že neumím číst a naučím se číst později(evidentně jako Anthel) a poté si pravidla přečtu, mohu používat ostatní cheaty ?
Dr1v3R
Raider

Další

Zpět na Diskuse

• Reklama