Ách jo , jak se k tomu vyjádřit
začneme od prvních textu ! Označuješ že všichni z našeho clanu něco měli proti vám .. už z první věty dokazuješ že akorát lžeš a jen fňukáš !
Je dosti členů z našeho clanu kteří GuM klanu nenapsali ani slovo
takže hned první tvůj příspěvek vyvracuju :* ... Dále zde vidím určitý Hate kvůli nám a vlastně i kvůli tomu si založit tuto Diskuzi Debžoti na serveru , debžoti
to říká tak max. pubertální fracek .. nicméně pokud jsem z našeho normálního včerejšího rozhovoru pochopil , akceptuješ stejně jako já že je to jen hra a nejlepší je ignorovat nadávky
každej vyjadřuje svůj názor , ale vyjadřovat se k tomu nemusíš .. pokud víš že ti někdo napíše že jsi cheater
nemusíš na to odpověděť , kladná věc je to ignorovat protože ty sám víš kdo má pravdu
S ohledem že jsi říkal že jsi dospělý bych od tebe čekal slušný přístup , kterej tedy nevidím , protože tvoje vyjadřování je na úrovni puberťáka
dále zde vidím že se hádáš jak batole v části ,, PS: Stím pošťuchováním jste začly vy a já chytil rage jen jednou ,, je to přesně jak dítě které se háda s kamarádem že on začal první .. ach tak dětinské !
Osobně proti tobě stále nic nemám , je jasné že chytím rage když si troufnete na raid 5v1 ale to už je samozřejmnost
.. Podle těch věcí co jsi tu napsal jde vidět že i přesto že jsi dospělý máš v hlavě asi dosti prázdno ( drze nas*áno ) to je moje vyjádření
neukazuj na všechny když o všechny nejde .. a hádat se mnou je zde zbytečné , přidám sem svůj názor a další urážky , kritiku zde číst nebudu , takže pokud máš v plánu napsat slohovku , přijde ti v niveč
.. totž vše .. ostatním přeji příjemné hraní
...