• Reklama

STAVĚNÍ NA OSTATNÍCH ZÁKLADECH !!!!!!!

Sem pište své dotazy a nápady

STAVĚNÍ NA OSTATNÍCH ZÁKLADECH !!!!!!!

Příspěvekod Enerson » pát 29. srp 2014 12:22:08

Dne 28.8 proběhlo wipo, jelikož nikde na webu nebylo oznámeno, že se dá stavět na základech ostatních (aniž by jste dali někomu share), což v minulosti také nešlo, tak mnoho lidí si toho nevšimlo a postavělo si baráčky klasickým způsobem, kterým byli zvykli, můžu říct, že kdyby nešlo stavět na cizích základech bylo by nutností použít 20C4 +, takhle je to vyšlo na 2C4, když člověk maká několik hodin a pak se mu stane tohle, zdá se mi to trošku nefér :). Neřekl bych kdyby jsme nic neměli, ale jelikož jsme byli nejbohatší klanem na serveru a z truhel zmizlo 35C4, několik M4 a kevlarů v celku to zamrzí a proto admina žádám o vyjádření !
Enerson
Raider

Reklama

Re: STAVĚNÍ NA OSTATNÍCH ZÁKLADECH !!!!!!!

Příspěvekod Nightwolf » sob 30. srp 2014 18:42:12

Máš s tim vždy počítat ja nečtu jestly jde nejde rovnou to postavim protoze tohle se meni ze dne na den :)
Nightwolf
Začátečník

Re: STAVĚNÍ NA OSTATNÍCH ZÁKLADECH !!!!!!!

Příspěvekod CortezCZTVProduction » stř 03. zář 2014 14:38:43

U mě stejný :D Když někdo raiduje mě tak může pokládat věci na moje základy a když raiduju já tak nemůžu fakt zákon schválnosti ? Nebo třeba hacky :D
Nikdy neříkejte, ze se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
CortezCZTVProduction
Raider

Zpět na Diskuse

• Reklama