• Reklama

[Newbie] Server

Sem pište své dotazy a nápady

[Newbie] Server

Příspěvekod Shadowhacker » pát 12. zář 2014 5:21:20

Zdravím,
je opravdu fajn, že jsou tu nějaké servery a moc se mi líbí Newbie, jelikož tam nemusím jen běhat a zabíjet hráče a vyhýbat se jim, když sotva začnu a plno lidí se mě (i přes to, že jsem tzv. "naháč") snaží zabít.. Ale co je opravdu škoda je to, že na webu nejsou informace o serverech, nevím jak u ostatních, ale u Newbie jsou tam nějaké zastaralé informace tuším..
Takže bych velice uvítal, kdybyste měli možnost předělat články (zas tak hrozné to není), resp. aktualizovat.. Uvítalo by to určitě více hráčů :)
A doplnění informací by se hodilo jako - při kolika lidech padá Air drop (příklad)..

A taky bych měl dotaz - VIP na serveru, přesné výhody a zda je možné je získat za nějakou výpomoc v čemkoli.. A další otázka - proč je VIP na stejnou dobu přes SMS i přes PayPal. Přece přes SMS dostáváte mnohem menší částku, ne? :wtf:

Díky :repair:
Shadowhacker
Lovec zvířat

Reklama

Re: [Newbie] Server

Příspěvekod TheStig » pát 12. zář 2014 7:13:02

Shadowhacker píše:Zdravím,
je opravdu fajn, že jsou tu nějaké servery a moc se mi líbí Newbie, jelikož tam nemusím jen běhat a zabíjet hráče a vyhýbat se jim, když sotva začnu a plno lidí se mě (i přes to, že jsem tzv. "naháč") snaží zabít.. Ale co je opravdu škoda je to, že na webu nejsou informace o serverech, nevím jak u ostatních, ale u Newbie jsou tam nějaké zastaralé informace tuším..
Takže bych velice uvítal, kdybyste měli možnost předělat články (zas tak hrozné to není), resp. aktualizovat.. Uvítalo by to určitě více hráčů :)
A doplnění informací by se hodilo jako - při kolika lidech padá Air drop (příklad)..

A taky bych měl dotaz - VIP na serveru, přesné výhody a zda je možné je získat za nějakou výpomoc v čemkoli.. A další otázka - proč je VIP na stejnou dobu přes SMS i přes PayPal. Přece přes SMS dostáváte mnohem menší částku, ne? :wtf:

Díky :repair:

Myslím si že na vačšinu otázok by si si vedel odpovedať aj sám keby si sa zamyslel. K tým (NE)aktualizovaným informaciam sa vyjadrím len krátko. Pleskac je na to sám takže tak :)

Čo sa týka airdropov tak to neni nejak ľudmi obmedzené. Tiež som si myslel že je ale bol som na serveri aj ked tam bolo 5 ludí a airdropy padali :) Takže je to náhodné.

Všetky VIP výhody máš podrobne napísané na stránke rusted.cz v záložke (alebo čo to je) "VIP". A k SMS-kám: 90% ľudí sú deti, ktoré nemajú paypal čiže cez SMS si to VIP kupi viac ludí ako cez paypal i keď cez tu SMS s toho moc Pleskac asi nemá lebo si skoro všetko berie operátor.. Tým nechcem ale povedať že to VIP je lacné, je také primerane drahé :D
TheStig
Lovec zvířat

Příspěvekod Shadowhacker » pát 12. zář 2014 8:05:14

No, bylo by to fajn. VIP výhody nevím, zda jsou zrovna aktuální a doplnit jen to info - není to tak hrozné. Na co jsou přesně klany (bonusy třeba) a jak je to s válkami, kdokoli komukoli a tak podobně..
Air drop při 3 lidech nepadal, při 5-ti nevím, byl jsem tam pár desítek minut a nic. Airdrop jsem viděl jen v případě, že tam bylo několik desítek lidí.
Shadowhacker
Lovec zvířat

Příspěvekod TheStig » pát 12. zář 2014 10:21:09

TheStig
Lovec zvířat

Příspěvekod Shadowhacker » pát 12. zář 2014 20:56:54

Pleskači, můžeš to, prosím, aktualizovat?
A ještě - když zemřu, věci mi zůstanou? A ztratím 10% peněz? Nebo jak to je?
Shadowhacker
Lovec zvířat

Příspěvekod TheStig » sob 13. zář 2014 7:09:33

Ty brdo... Umrel si niekedy v ruste ? Ked umrieš ostane po tebe batoh na zemi s vecami 5 minut dovtedy ho môže zobrat niekto iba s lock pickom. A čo sa týka tých airdropov by som sa rád opravil našiel som to +Airdrop je jednou za den ve 20h.
Všetko nájdeš na http://www.rusted.cz/newbie/
TheStig
Lovec zvířat

Příspěvekod Shadowhacker » ned 14. zář 2014 1:02:23

TheStig, není to aktualizovaný a meleš hlouposti.. Právě, že já neumřel, ale kamarád ano a jemu VŠE zůstalo, ale sebralo mu to pár peněz.. :facepalm:
A ten odkaz - myslíš si, že sedím u PC poprvé a neumím si to najít? Psal jsem , že je to neaktualizovaný.
Shadowhacker
Lovec zvířat

Zpět na Diskuse

• Reklama