• Reklama

Servery?! What the Fuck?

Sem pište své dotazy a nápady

Servery?! What the Fuck?

Příspěvekod HlavniMalac » ned 21. pro 2014 12:45:55

Ahoj Pleskači a ostatní hráči, dneska jsem se nasral a to pořádně. Nemám nějaké extra dobré slohové práce, ale tohle mě už doopravdy sere, Plesky. Servery se lagují jako prd*l, zkoušel jsem všechny servery (Fun, Normal apod.) a všechny se lagují a některým to i padá (ME) za Connection TimeOut. A další věc, všem rozdáš VIPka, takže se nedá hrát, co 5 minut letí airdrop a to neskutečně zatěžuje server, takže se laguje. Je to nehorázné, klidně mi dej ban, že tu nadávám, ale hráči to potvrdí. A když dáš WIPE, odejdou Ti všichni hráči, Pleskači. No, napište mi, co si o tom myslíte.
HlavniMalac
Lovec zvířat

Reklama

Re: Servery?! What the Fuck?

Příspěvekod Kovosotix » ned 21. pro 2014 12:49:58

Naprosto souhlasím.. Taky chci tvoje vyjádření k této situacim, protože se tam fakt teď nedá hrát ;)
Kovosotix
Začátečník

Příspěvekod Korejsek1 » ned 21. pro 2014 13:10:23

Ty dropy létali 1den co 20sekund tet co 5min nechápu proč děláš tyhle akce už dlouho nebyl wipe kvůli velkým barákům. Tet jsou wipy kvůli tvým blbostem.
Korejsek1
Začátečník

Příspěvekod TimothyCZ » ned 21. pro 2014 13:14:02

No ale nejen to ... Poslední dobou se nedá ani připojit na servery a webovky.. a to mě taky dost sere... a jak říkáš... servery se laguji jak pr*el -_-
TimothyCZ
Kámen

Příspěvekod Mikko » ned 21. pro 2014 19:01:48

Nekvalitný hosting, čo poviem...
Mikko
Kámen

Příspěvekod Pleskac » úte 23. pro 2014 21:46:00

vim o tom že airdropy zatěžují server ale

a některým to i padá (ME) za Connection TimeOut.

toto je problém u tebe :( pokud by to byl problém serveru tak to vyhodí všechny a ne jen pár uživatelů kabelového internetu s Wifi na střeše.. :D

jinak žádná podobná akce se v dohledné době nekoná a to především kvůli tomu že tu opět nekolik několik chytráků napadlo ihned po startu eventu ještě než jsem přišel domů si udělat 10 účtů na serveru nabogovali si supply pak je hodili a shodili server a ještě je teď chtějí zpátky ale vůbec jim není blbé chtít z jednoho supply který měli dostat 40 C4 atd.. takže tímto moje štědrost k hráčům chladne :evil:
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Zpět na Diskuse

• Reklama