• Reklama

Pravidelná Vojna Klanov (nielen pre klany)

Sem pište své dotazy a nápady

Chceli by ste niečo takéto na serveroch?

Áno
7
47%
Nie
8
53%

Celkem hlasů : 15

Pravidelná Vojna Klanov (nielen pre klany)

Příspěvekod Shark » sob 24. říj 2015 12:44:32

Takže aby sa nám tento server trošku oživil, píšem sem tento návrh na pravidelný event s názvom Vojna Klanov (prípadne sa môže zmeniť):

-event spočíva v tom, že by sa na každom servery (fun, normal) spravila velká aréna (niekde za Everestom)
-hralo by sa každý týždeň 3krát (utorok, štvrtok, nedela)
-vojna by trvala 30min, 18:30 - Fun, 19:15 - Normal (čas by sa dal kľudne upraviť)

O čo vôbec ide?:

-ako som už písal, postavila by sa tá aréna
-hráči by sa sem dostali pomocou príkazu /jump, ktorý by fungoval iba v čase Vojny Klanov
-admin poverený dozorom Vojny Klanov by vždy 15min pred začatím vyzval hráčov aby sa pripravili
-5min pred začatím by bol spustený príkaz /jump
-Vojny Klanov sa môže zúčastniť každý jeden hráč, ktorý má chuť si zabojovať o veci a ceny (Vojny sa môžu zúčastniť aj hráči bez klanu)

Ako to bude fungovať počas vojny?:

-každý hráč príde so svojim equipom, pripravený bojovať (prípadne si neberte nič a zoberiete si veci zo skladu, čítaj ďalej!)
-hráčom bude vybudovaný priestor pre spacáky/postele so safezonou
-bude vybudvaný sklad s vecami (taktiež so safezonou), do ktorého určený admin vždy pred Vojnou nagivuje zbrane, medkity, náboje a equip...(počas vojny sa bude sklad dopĺnať vecami)
-z tohto miesta sa nebude dať odísť nijako inak iba smrťou, z čoho vyplíva, že žiadne veci odtialto nebude možné doniesť domov!!!, z dôvodu aby sa nagivované veci nedostali do obehu!!!
-Vyhráva vždy ten najefektívnejší klan/jedinec s najväčším počtom zabití :!: :!: :!:

Aké budú odmeny?:

-vždy víťazí len jeden klan/jedinec, ktorý dostane ako odmenu 10 000 dolárov+nejakú špeciálnu odmenu (supply signal, c4, náboje, atď...)
-každý zúčastnený hráč dostane odmenu 1 000 dolárov
-plus sa bude žrebovať ešte jeden hráč, ktorý bol podľa ostatných najlepší (anketa bude prebiehať v chate) a ten dostane ako bonus 5 000 dolárov

Pravidlá Vojny Klanov:

1. Prísny zákaz stavania barikád, truhiel, pecí, ohnísk a ostatných vecí do domu v Aréne!
2. Prísny zákaz bugovania sa do barikád, truhiel, pecí, a pod.
3. Využívať akékoľvek hacky (aj keď momentálne nefungujú).
4. Zákaz vyťahovania káblu!!!
5. Zákaz využívať akéhokoľvek bugu hry.
6. Zákaz brania vecí na seba zo "skladu", a odportovania sa s týmito vecami!!!
7. Zákaz strielania a ukrývania sa do safezony!!! Safezona by slúžila len na spawnovanie a vybavenie sa!
8. A taktiež platia všetky pravidlá rustedu. http://legacy.rusted.cz/pravidla

Ak máte nejaké pripomienky, upravenie návrhu, doplnenie o niečo a pod. Tak mi napíšte buď sem do komentu alebo PM.
Ďakujem za vyjadrenie každého názoru.

P.S. pre adminov: Ak by ste chceli, tak veľmi rád s realizáciou Vojny Klanov pomôžem.

S pozdravom

Shark
„Zajtra zmením svoj život. Včera som to chcel urobiť dnes.“

„One bullet can change history!"

https://www.youtube.com/user/SkillSharkTV
Shark
Admin Rust

Reklama

Re: Pravidelná Vojna Klanov (nielen pre klany)

Příspěvekod MaXiMuS » sob 24. říj 2015 14:03:57

No nad tým som už romýšľal, ale keby sa toto malo plánovať tak by to musel organizovať aj hlavní admin a potom na pomoc admini a M, ale na to by si museli najsť čas, potom by tam trebalo veľa roboty... tak si myslim že sa aj tak toto nebude konať... možno keby že sa tento event chcelo niekomu robiť. ale ako neni zly napad ale roboty by s tým bolo veľa a teraz tu nemožu chodiť hlavni admini a to než eby tu ešte robili eventy na ktore by trebalo veľa práce, eventy už boli jak ten hunger games atď.. ale vydžali tak týždeň
MaXiMuS
Raider

Příspěvekod AfrickySoudruh » sob 24. říj 2015 14:17:13

To by hlavní admini, nesměli dělat pí*oviny na serveru, promiň 449.
AfrickySoudruh
Lovec zvířat

Příspěvekod Shark » sob 24. říj 2015 14:27:07

MaXiMuS píše:No nad tým som už romýšľal, ale keby sa toto malo plánovať tak by to musel organizovať aj hlavní admin a potom na pomoc admini a M, ale na to by si museli najsť čas, potom by tam trebalo veľa roboty... tak si myslim že sa aj tak toto nebude konať... možno keby že sa tento event chcelo niekomu robiť. ale ako neni zly napad ale roboty by s tým bolo veľa a teraz tu nemožu chodiť hlavni admini a to než eby tu ešte robili eventy na ktore by trebalo veľa práce, eventy už boli jak ten hunger games atď.. ale vydžali tak týždeň

Neviem čo je na tom veľa roboty? To dá kludne aj jeden admin ale nemôže to byť kid...Čo sa týka stavania arény som písal, že rád pomôžem. A načo by sem mal ísť hl.admin? Veci predsa môže givovať aj normálny.
Ale díky za koment a súhlas :D
„Zajtra zmením svoj život. Včera som to chcel urobiť dnes.“

„One bullet can change history!"

https://www.youtube.com/user/SkillSharkTV
Shark
Admin Rust

Příspěvekod MaXiMuS » pon 26. říj 2015 17:07:45

Shark1 píše:
MaXiMuS píše:No nad tým som už romýšľal, ale keby sa toto malo plánovať tak by to musel organizovať aj hlavní admin a potom na pomoc admini a M, ale na to by si museli najsť čas, potom by tam trebalo veľa roboty... tak si myslim že sa aj tak toto nebude konať... možno keby že sa tento event chcelo niekomu robiť. ale ako neni zly napad ale roboty by s tým bolo veľa a teraz tu nemožu chodiť hlavni admini a to než eby tu ešte robili eventy na ktore by trebalo veľa práce, eventy už boli jak ten hunger games atď.. ale vydžali tak týždeň

Neviem čo je na tom veľa roboty? To dá kludne aj jeden admin ale nemôže to byť kid...Čo sa týka stavania arény som písal, že rád pomôžem. A načo by sem mal ísť hl.admin? Veci predsa môže givovať aj normálny.
Ale díky za koment a súhlas :D

No može to robiť aj admin ale keď ten admin ma prava na fun a na normalu nema tak by sa muselo pisať pleskacovi pleskac by musel prist na server doda odmenu pokial bude hrač na servery ale može to spraviť aj iny H. admin, čo sa tyka ereny ona neni tažko postavať ale chodiť tam 3krat za tyždeň a ktomu tam davať dozor nad tým ktomu tam davať clan ffire kopu spamovania a ta bitka určite nebude trvať len 2min tiež to je na dlhši čas, ako raz dvakrat to ide ešte ale robiť to dookola by ťa prešlo a možeš mať jaku chceš chuť robiť take dačo ale po par takych eventoch budeš mať dosť, a tak isto by sa ta arena mala stavať furt tak by ťa to tiež nebavilo, ona keby že tam zostala tak by to niečo lagovalo server. Ale ako ja proti tomu nič nemam aj by som si to skusil ale take dačo neni na dlhu dobu aspoň podľa mojho nazoru, dokonca ja som sam už nad takou arenou ale keď dajaky admin/HL. bude chcieť isť do toho tak ja mu tiež pomožem
MaXiMuS
Raider

Příspěvekod Drasiik » pon 26. říj 2015 17:10:09

Dajte hlasovať a bude aspoň zábava.
Aspoň niekoľko ľudí nalákame.
Drasiik
Raider

Příspěvekod Megous » pon 26. říj 2015 20:17:31

AfrickySoudruh píše:To by hlavní admini, nesměli dělat pí*oviny na serveru, promiň 449.

:D
Megous
Lovec lidí

Zpět na Diskuse

• Reklama