• Reklama

Spojeni Newbie/Hardcore serveru

Sem pište své dotazy a nápady

Spojeni Newbie/Hardcore serveru

Příspěvekod Pleskac » ned 25. říj 2015 22:26:03

.
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Reklama

Re: Spojeni Newbie/Hardcore serveru

Příspěvekod Drawax » pon 30. lis 2015 14:55:08

1.Co kdyby se zaplo pvp všude ,ale nešlo by raidit domy .... ať si na to nováčci trochu zvyknou . 2. potom bych upravil /tpr ...
jelikož dá na mě někdo /tpr DrawaxCZ .. ok já dám /tpa ... a v průběhu toho portu se na mě portne někdo jiný a portne to toho kdo dal na mě /tpr jako poslední .. 3.věc .. hodně lidí využívá bug s /tpr .. daj oba navzájem /tpr na sebe a zároveň /tpa .. a potom vidím ,že někdo cempí na koruně stromu ... nebo na skále kam se nedá ani vylézt :) 4. určitě bych navrhl ,aby opět airy lítali po celé mapě a ne jenom na next->big->hacker ... ,protože např: hráč Skilla ... si tam dá pod to spacáky ..a má neustále dropy :) zatím vše co mě napadá :) :coffe:

Na gramatiku jsem moc nekoukal :D
Obrázek
Potřebuješ pomoct? Jsem na tsku nebo napiš soukromou zprávu.
Drawax
Raider

Příspěvekod Naffi » úte 01. pro 2015 9:43:39

Určitě bych zachoval ty PVP zony, o tom ten Newbie je, PVP už je hodně na Funu a Normalu. Kvuli tomu tam máte lidi a my tam taky hrajeme :) O to Vás prosím protože už jsou tu 2 PVP servery :) Takže co já bych vylepšil? Obchod-po pár minutách farmení už si muzu koupit i střelné zbrane? To se mi nelíbí. At každej si nafarmí svuj matroš sám. At už ze zvířat nebo v PVP zonach. (Vy si pak muzete do VIP přidat další sms, kde se třeba ta zbran dá koupit nebo fragmenty) Bylo by fajn vidět,že lidi by fakt měli hlavně jen P250 a Bow :)
Další můj návrh, kterej by mohl být zajímavej - PVP zona, kde se dá dojít, kde se smí používat jen luk kde je 3x větší počet surovin (dřevo, železo, síra) Nebo každý den se tam spawne kruh s hodně surovinama pohromadě :) Nebo udělat jen PVP zonu kam se dá Warpnout abysme si mohli i PVP užít :) Myslím že pak by se mohl zrušit i ten PVP server...stejně co si budem říkat, to je opravdu hlavně na Funu a Normalu :) Snad se Vám bude můj návrh líbit :)
Naffi
Kámen

Příspěvekod Megous » úte 01. pro 2015 13:26:31

Ty snad ani nevíš co tu říkáš. Nejdřív chceš zrušit PVP a pak chceš udělat arénu? :facepalm: :rofl: No jinak ty suroviny nejde navýšit na jednom miste pouze na cele mapě. A to VIP :rofl: :rofl: .Radši budu mlčet.
Megous
Lovec lidí

Příspěvekod prasese96 » úte 01. pro 2015 14:31:36

1.) Bych opravil tpr bugy 2.) pvp po cele mape protoze se mi nechce chodit jen do raiaci na pvp a ktomu hodne lidi vzdy zaleze do no pvp s vecmama a at si novacci zvyknou (ale at nejde raidit) 3.) opravit airy at sou po cele mape protoze sem bydlel u tanku a hrac Skilla hned u bigu on to mel vzdy 300m a ja 2000m a pak proste on prijde ma 3 staky naboju do M4 a ja ani jeden protoze 2000m nebudu chodit kdyz on je pod nim 4.) pokud pvp zustane jak je tak aspon warpy napr (warp small,warp hangar,warp big a dalsi)

to je asi vse prasese96 :)
prasese96
Kámen

Příspěvekod Drawax » úte 01. pro 2015 17:42:02

Naffi píše:Určitě bych zachoval ty PVP zony, o tom ten Newbie je, PVP už je hodně na Funu a Normalu. Kvuli tomu tam máte lidi a my tam taky hrajeme :) O to Vás prosím protože už jsou tu 2 PVP servery :) Takže co já bych vylepšil? Obchod-po pár minutách farmení už si muzu koupit i střelné zbrane? To se mi nelíbí. At každej si nafarmí svuj matroš sám. At už ze zvířat nebo v PVP zonach. (Vy si pak muzete do VIP přidat další sms, kde se třeba ta zbran dá koupit nebo fragmenty) Bylo by fajn vidět,že lidi by fakt měli hlavně jen P250 a Bow :)
Další můj návrh, kterej by mohl být zajímavej - PVP zona, kde se dá dojít, kde se smí používat jen luk kde je 3x větší počet surovin (dřevo, železo, síra) Nebo každý den se tam spawne kruh s hodně surovinama pohromadě :) Nebo udělat jen PVP zonu kam se dá Warpnout abysme si mohli i PVP užít :) Myslím že pak by se mohl zrušit i ten PVP server...stejně co si budem říkat, to je opravdu hlavně na Funu a Normalu :) Snad se Vám bude můj návrh líbit :)

Asi ne hele :) špatnej nápad :o :o
Obrázek
Drawax
Raider

Příspěvekod Drawax » úte 01. pro 2015 17:43:01

prasese96 píše:1.) Bych opravil tpr bugy 2.) pvp po cele mape protoze se mi nechce chodit jen do raiaci na pvp a ktomu hodne lidi vzdy zaleze do no pvp s vecmama a at si novacci zvyknou (ale at nejde raidit) 3.) opravit airy at sou po cele mape protoze sem bydlel u tanku a hrac Skilla hned u bigu on to mel vzdy 300m a ja 2000m a pak proste on prijde ma 3 staky naboju do M4 a ja ani jeden protoze 2000m nebudu chodit kdyz on je pod nim 4.) pokud pvp zustane jak je tak aspon warpy napr (warp small,warp hangar,warp big a dalsi)

to je asi vse prasese96 :)

S tím naprosto souhlasím :) a ty warpy no nwm :D
Obrázek
Drawax
Raider

Příspěvekod prasese96 » pát 04. pro 2015 16:04:09

Dik drawe za podporu meho navrhu :)
prasese96
Kámen

Příspěvekod Marouan » ned 06. pro 2015 10:10:55

Prasese ma pravdu až na tie warpy to asi nie. Ja by som dal pvp všade odstranit C4 a granaty . A tiež opravit ten bug s tpr .
Marouan
Lovec zvířat

Příspěvekod Boris0110 » pon 07. pro 2015 18:58:55

1) Môj nápad je ten istý ako už tu zaznel PVP všade ale aby sa nedalo raidiť.
2) Oprava tpr :)
Obrázek
Boris0110
Raider

Další

Zpět na Diskuse

• Reklama