• Reklama

Anthel problémy :)

Sem pište své dotazy a nápady

Anthelové práva ?

Nechať !
5
38%
Mne to je jedno..
0
Žádná hlasování
Zrušiť !
8
62%

Celkem hlasů : 13

Anthel problémy :)

Příspěvekod DeMo » úte 08. pro 2015 20:57:37

Dobrý, mám pár ľudí ktorý mam problém s jedným adminom menom Anthel...
Dôvod prečo píšem toto je kvôli tomu lebo si myslí že keď má práva tak on je Boh... lenže bohužiaľ v reálnom svete je len odraz zo zrkadla... Rozdáva bany neprávom... a naschvál na servery búcha "Raid" vtedy keď ho zabanuje... :dislike:
Dobre no keď nestačilo... tak dnes som sa na Teamspeaku premenoval na Tlstoprt Antehl-.* pričom to nieje ani jeho nick ani nadávka ani rasistické vyjadrenie je to proste nick.. Asi si nevšimol že jeho meno sa nepíše tak jak jeho... smutné je že admin si nevšíma chyby ale neprávom ban dá lebo práva ma väčšie než majú nevinní hráči... + mi dá ban na TS neprávom na 5 min... (Áno a nemusíš napísať že my už ban vypršal)... treba si vymyslieť niečo nové je to starý disk... Je to proste demencia dať ban niekomu ktorý ti nespravil nič... navrhujem aby sa tento admin vzdal práv lebo na serveroch Rusted.cz sa sním nedá... robí si kidov z 18 ročných , dáva bany neprávom... :) smutné... a má sním dosť hráčov problémy :repair: na 19 ročného by si mal mať viac inteligencie... + má veľa hráčov podozrenie na cheaty... čo je od admina veľmi trápne :coffe: asi toľko ďalej nech sa vyjadria ostatný ktorý majú s tebou problém lebo je ich dosť... :rofl: Screen: http://leteckaposta.cz/uploaded/641378857
DeMo
Raider

Reklama

Re: Anthel problémy :)

Příspěvekod Shark » úte 08. pro 2015 21:13:47

Asi nejak tak... :?

Vôbec sa nechová tak ako by sa mal moderátor chovať (nie to ešte hl. admin). Robí si srandu z hráčov, nestará sa poriadne o chat a keď sa stará tak dáva až neskutočne dlhé mute, keď mu človek píše PMku aby sa vyjadril prečo má ISeeYou perma mute tak ignoruje, na TSku mu píšem prečo mám ban za spike v baráku..radšej zavrie konverzáciu, pritom ten spike je položený na founde vedla baráku kde boli postavené schody na strechu https://ctrlv.cz/6aUk . Príde na server po 3 mesiacoch neaktvity a už zo seba robí velkého pána.
Názor si spravte každý sám, no ten môj je taký, že Anthel do A-teamu nepatrí...

Shark.
„Zajtra zmením svoj život. Včera som to chcel urobiť dnes.“

„One bullet can change history!"

https://www.youtube.com/user/SkillSharkTV
Shark
Admin Rust

Re: Anthel problémy :)

Příspěvekod Anthel » stř 13. led 2016 7:13:22

Myslím že ktomu Team Speaku se není třeba vyjadřovat, tvé chování naprosto odpovídá obecné inteligenci toho příspěvku....
To že si na mě otevíráte pusu vás hold stojí nějaký ten čas který nemůžete psát do chatu, je to naprosto normální věc... Nemůžu zato že si nemůžete všímat svého :).. Zajímavé že je spousta hráčů který chtěj pomoc a těm pomůžu, v chatu si mě nevšímají a máme spolu dobré vztahy.. Potom tam jsou tyhle kteří dělají naschvály, pokládají našim členům při raidu v baráku na spacáky spiky a myslí si že to nechám jen tak když je jasné že je to provokace :)...

- Vyjadřuji se jen ze slušnosti.. Tenhle příspěvek nedává totiž žádný smysl, tresty jsou nebo spíše byly rozdány spravedlivě :). Jako konec konců 99% z těch co jsem dal :)..
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Zpět na Diskuse

• Reklama