Dobrý, mám pár ľudí ktorý mam problém s jedným adminom menom Anthel...
Dôvod prečo píšem toto je kvôli tomu lebo si myslí že keď má práva tak on je Boh... lenže bohužiaľ v reálnom svete je len odraz zo zrkadla... Rozdáva bany neprávom... a naschvál na servery búcha "Raid" vtedy keď ho zabanuje...
Dobre no keď nestačilo... tak dnes som sa na Teamspeaku premenoval na Tlstoprt Antehl-.* pričom to nieje ani jeho nick ani nadávka ani rasistické vyjadrenie je to proste nick.. Asi si nevšimol že jeho meno sa nepíše tak jak jeho... smutné je že admin si nevšíma chyby ale neprávom ban dá lebo práva ma väčšie než majú nevinní hráči... + mi dá ban na TS neprávom na 5 min... (Áno a nemusíš napísať že my už ban vypršal)... treba si vymyslieť niečo nové je to starý disk... Je to proste demencia dať ban niekomu ktorý ti nespravil nič... navrhujem aby sa tento admin vzdal práv lebo na serveroch Rusted.cz sa sním nedá... robí si kidov z 18 ročných , dáva bany neprávom... smutné... a má sním dosť hráčov problémy na 19 ročného by si mal mať viac inteligencie... + má veľa hráčov podozrenie na cheaty... čo je od admina veľmi trápne asi toľko ďalej nech sa vyjadria ostatný ktorý majú s tebou problém lebo je ich dosť... Screen: http://leteckaposta.cz/uploaded/641378857