Zdravím.
Dostal pár nápadů na úpravu serveru Battlefield (pokud se to adminům zalíbí, tak i ostatních serverů). Začnu pěkně od začátku. Nejprve bych upravil delay kitů (čas, po jakém mohu kit znovu použít). Například kitu fighter. Přece už.. Je to Battlefield server a mělo by se tam neustále střílet. Když ne ve velkém, tak aspoň jeden proti jednomu. Někdo si vezme kit, umře a musí čekat dalších 30 minut, než si ho bude moci dát znovu. Je zbytečné čekat 30 minut na kit s P250. Hodila by se malá úprava ze 30 minut například na 5 - 10 minut. Pokud by se upravil čas používání kitu, tak by se také mohlo upravit oblečení, které daný člověk dostane. Například pouzve na cloth nebo nebo leather helmu, cloth vestu, leather kalhoty a boty. Náboje a medkity jsou tak akorát.
Dále bych upravil pohyb při teleportaci a malý bug, který neukazuje, že vám hráč žádost o teleportaci přijmul. Pohyb při teleportaci bych povolil, protože přece jenom.. Mám hodně věcí a nechci s tím umřít. Nemůžu se schovat do domu a potřebuju se rychle teleportovat na spacák nebo na kamaráda. Pošlu mu žádost, ale během sekund co teleportace probíha se nemůžu hnout, nemůžu vyskočit ani si kleknout - kvůli tomu mě zabije naháč s brokovnicí.
Tohle jsou dva nápady, které jsem dostal a pokud by se vám líbí, můžete to provést.
Oskiinex.