7lukas píše:Camela padlo pár stížností a hned unmod a ještě k tomu za to že nedával údajně mute
= neplnění poviností moda...
7lukas píše: Ale to že Woffík údajně kickuje hráče a prý se neustále laguje
doprdele už to pochopte, mod tu je nato aby mutoval a banoval, a je přirozené že ho hráči nemusí když on je trestá.
kvůli mě taky podle vás měli všichni odejít, je to dva roky a stále tu lidi jsou (hlavně ti co takové věci psali)
lidi neochází kvuli modum nebo adminům, jich si stačí nevšímat a ani neví že existuješ, můžeš v klidu hrát. že dostaneš mute na 10hodin si druhý den ani nevzpomeneš. 90% z vás je na ts/skypu a chat máte jen aby jste vynadali tomu co vás zabil...
prostě ta hra už tak netáhne no, lidi si kupují nové PC a tím přechází na jiné hry, navíc je to čístý cz/sk server a bude to pro vás překvapení ale cz/sk scéna není zase tak plná hráčů jako třeba poláci nebo rusové.
opravdu je legrační jak se musí vše házet na mody/adminy ale nikdo se nepodívá na sebe, vždyt vy jste tak nechutně toxic ve hře že já jsem kvůli tomu po pauze znovu raději nezačal, nestačil jsem se divit co to tu bylo za divočinu, tu komunitu si vytváříte sami, modi až na druhém místě.