Zdravím všetkých ktorý si otvorili toto téma
Takže rovno k veci mojim návrhom je aby sa na rustede spravil jeden jediný poriadny server čiže myslím tým že by napríklad fungoval normálne všade /shop /sell /buy a neboli by na to VYHRADENÉ ZÓNY, ďalej by som uvítal aj to že by sa ceny v shope trošku upravili lebo nič v zlom ale napríklad 50 000 za 1 explosive je trošku mimo. Ďalej neraz sa mi stalo že bola prestrelka v Smalle, u bigu, u factorky a zabili ma a keď som si vycraftil barikádu a chcel som ju položiť k veciam aby som si to aspoň lootol tak som dostal hlavu lebo tam nešla dať barikáda čiže by som povolil stavby blízko RadTownov. Ďalej nechápem ten príkaz /claim. Viem že to je zas nejaká zóna kde sa nedá položiť metal door ale vysvetlíte mi k čomu to je ? Na iných portáloch (nejdem menovať všetci vieme aké) to nebolo a bola tam ovela väčšia zábava... Ďalšou vecou ktorá mi vŕta v hlave je ten fakt že jeden server sa volá NORMAL kde hrávam a podla názvu som si myslel že to bude starý dobrý rust žiadne BFko atď... A postupom času som zistil že tam nieje Kevlar. Dokonca aj blbú M4 a Boltku si musím KÚPIŤ aby som ju mal... inde na iných portáloch sa dala nájsť. Ďalej ani /home tu nieje (neviem či to majú iba VIPká ak hej GOOD JOB).
A toto bola asi tak polovina vecí ktoré by som uvítal na jednom poriadnom servery. Inšpirujte sa z Reva napríklad tam hrávalo hodne hráčov ak si pamätáte a viete kôli čomu ? Lebo to boli poriadne servery.
Budem rád ak si to prečíta Pleskáč alebo nejaký admin a ak niekto chce napísať svoj názor v kľude
Pekný zvyšok dňa praje SkimmeR