• Reklama

vojtiikcz24 WIPE

Všechno co se děje se serverem je psáno tady!

vojtiikcz24 WIPE

Příspěvekod vojtiikcz24 » čtv 05. úno 2015 19:38:48

spousta lidí to sem ani nedočte až do konce však to znáte aby jste rozuměli pusťe si tohle[url](https://www.youtube.com/watch?v=LqRZ2_w56U0) .Dobrý den :)PANE Pleskáči prosím ťě dejte WIPE jak už jistě víte tak klan T&P(trpaslíci) hráli na serveru Normal #1 a však po době kdy se server začal lagovat víc než-li předtím tak na tam přestali hrát a tudíž se jim začali rozpadat domy a těch domu měli po mapě hodně :) Ale abych nechodil kolem horký Kaše tak problém je v tom že ostatní hráči šli hned k nim do domů a začali lootovat.Jak by se vám hrálo kdyby vám hned ve hře dali vše?Kdyby jste proto nemuseli nic dělat? ale o čem by to pak bylo?Tahle hra je založena na přežití a když vám dá někdo věci tak jste jí dohráli ne? Tak vás prosím dejte nám WIPE bude to lepší pro všechny já jsem pro WIPE nic neudělal protože jsem o tom nevěděl že se vůbec hlasuje a myslím si že 20(asi) (Lidi co byly v mým klanu) lidí by něco na tom hlasování změnilo min 20 lidí jsem na tom serveru znal min 20 lidí by chtělo WIPE.Víte abych vám pravdu řekl tak polovina těch lidí co hlasovalo tak lootovali ty domy ostatních!Líbilo by se vám Pane Pleskáči kdyby jste někoho v nějaký hře jako je RUST vykradl? Možná ano možná ne ale hlavní je to chtěl by jste se toho vdát? Nevím jak vy ale já rozhodně Ano :) Ta hra mě baví už jen protože tam máte tolik možností do téhle hry (serveru) jsem nacpal nemálo peněz! A Víte co? mě to nevadí měl jsem 2 bedny metal fragmentu a co? WIPE mi nevadí.Ty peníze bych tam dal znova a pak zase znova ta hra mě baví a ten server ještě víc tak proč ne?Ano já rust nehraji tak dlouho jako ostatní neměl jsem tolik věci jako ostatní i když mě zabíjeli a to dost často neřešil jsem to prostě jsem pokračoval dám víte znáte ten citát?.... Není důležité kolik ran dostaneš ale kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál :) nebo není důležité kolik ran dáš ale kolik jich ustojíš :) Víte když mě zabili tak jsem nebil naštvaný že mě zabili ale bych jsem šťastný protože jsem věděl že už mám dům,že tam mám nějaký věci.Ano ze začátku mě to štvalo když jsem neměl dům ale když už ho máte to je úplně něco jiného když víte že si ty věci můžete odnést domů.Víte hrával jsem rust s jedním kamarádem jmenoval se vikijimbina s ním jsem hrál rust po prví a bylo to tak neuvěřitelné ten pocit ... že mám někoho s kým můžu jít těžit s kým si o hře můžu povídat atd. Asi vám to jméno je/není povědomé ale já jsem psal už několikrát že má IP ale nic neudělal že někdo má stejnou IP a tak po prví se mnou nemohl hrát.Znáte ten typ serverů kde nejsou malá děti? ten kdy můžeš v pohodě jít těžit.Víte? když já vidím někoho kdo nemá věci že má jen kamen tak ho nezabiju ! sice on by mě asi zabil ale co nejsem on taky jsem začínal a nikdo mě nezabíjel byl jsem od hráčů daleko tohle je můj názor na WIPE. (váš věrný hráč vojtiikcz24 ) zkoušel jsem server (váš) každý den! a doufal že ...
vojtiikcz24
Kámen

Reklama

Zpět na Novinky

• Reklama