DavKas píše:Kdyby tam byly admini tak každý ví kdo Bude mít nejvíce hlasu
Ano na to nemusim delat hlasovani
DavKas píše:Kdyby tam byly admini tak každý ví kdo Bude mít nejvíce hlasu
TheBlackJack píše:Můj život nemá smysl, mám jeden hlas
Jiříček píše:Takže aby bylo jasno když jsou na FUN servru tady ti lidi tak je to normální server a nevidím v chatu nadávky... Protože pánové (Shooterko,Paci007)
Je mutujou veškerá provokace veškeré sprosté slova oni mutujou (V chatu a ne v pm )
Vidím že Paci007 má nejvíce hlasů protože se ne*ere s hráči kteří (provokujou,píšou sprostě a tak podobně) má nejvíce hlasů protože je spravedlivý a nebojí se dát mute Ti hráči co mu dali hlas aby nebyl moderátor je jenom proto že oni samy nadavaji v chatu (ne v pm) provokují hvězdičkami např.: ****...*****...***** atd.. takže bych jsem chtěl říct že paci007 a Shooterko na serveru FUN jsou nejlepší moderátovové které jsem potkal
(Můj názor!)
Monika píše:Takže shooterko si v pohode admin nerobíš problemy ale povedala som jednu debilinu "shooterko si feťak" mute pol hodinu dobre fajn chill potom som čosi napisala zo srandy hráčovi dostala som mute na hodinu zatiaľ čo ti CzOndra nadával alebo čo to písal pisal tam rôzne debiliny nič nedostal ako neviem na čo si čakal a keĎ som dostala ja napísal že to si nemal a pisal blbosti potom dostal mute na 4 hodiny trošku nespravodlive nemysliš že niekto nedostane mute prvej ba ako neviem na čo si čakal (toť môj nazor inač si v pohode)