Taky bych se rád vyjádřil. Legacy jako takový postrádá spoustu věcí, ale je to prostě už trochu ohraná hra, já to hraju hlavně z důvodu kamarádů a prostě přestože mám na PC XXX her co by každý hrál raději, já se raději uchýlím s 1080ti grafárnou na Legacy a hodím si na minimální grafiku, prostě ty staré časy, kdy hrálo všude hromada lidí a servery byly zaplněny jsou pryč, ale i tak si je rád připomenu.
Co se týče normálu tak to je strašně zdlouhavé, nudné a prostě dělat tohle co 14 dní je za trest. Teď jsem si byl vyzkoušet FUN a musím říct, že těžba na funu defautlně (bez klanu) je suprová, na normalu se těží pomalu 4 hodiny na nějákou solidní 3x3x2 base. Z toho chybí neustále náboje, strachujete se o to udělat klan (který na normálu hodí pomalu "hovno" bonusy) a všechno dookola, takové časy jsou pryč, tak já pořád nechápu proč se toho normalu tak držíte.
Teď jsem měl s Jersim na funu potyčku je tomu tak 2-3 dny, kdy mi hodil mute za to, že nechtěl slyšet, že chceme zpátky fun (docela jsi mě tím nasral, ale ok). Zkuste si plesky, nebo Jersi (nevím kolik toho máte nahráno) hrát na normálu v den wipu, kdy tam je cca 60 lidí, zkuste si něco natěžit, surky nejsou nikde a ta těžba je sakra příšerná.
Dle mého by stačilo jednoduše na normálu hodit těžbu jako je na funu. Na konkurenci, která už bohužel není (ano Revolut.) byla těžba nastavená odhadem jako je teď na funu, a hráči byli spoko.
VIP- na normálu nestojí za koupu, už bych si to nekoupil, jediná výhoda je, že máte ze začátku Padinku s hovno nábojema, jinak nic. Osobně bych přidal například kit vip2 kde by byl leather a MP5, zvýšil počet nábojů u Padiny a VIPko bych hodil 2-3 dny po wipu.