Zdravím vás milé hráčky a milé hráče, kteří právě hrají či hrajou na našich serverech!
Popis proč vám někdo zničil budovu i s věcmi a proč to nikdo s Adminů nemíní řešit: Většina starších hráčů si mohla všimnout, že na serverech se BUGOVAL AIRDROP, poté třeba POŘÁD SERVER PADAL, někteří se nemohli ani PŘIPOJIT, dokonce jste Rust na našich serverech viděli jako Obrázky, tudíž byly LAGY..
Tyto 4 věci, byly zapříčeněné jen a jen tím, že na serveru byly obrovské budovy! Proto se na serveru omezila velikost staveb.
No, proč jste přišli o budovy? Je to prosté a jednoduché (Fun,Fun2,Fun3,Norm,Norm2,Newbie1,Newbie2, atd.) je to jednoduché, Pleskáč potřebuje mít nad serverem kontrolu, aby ho mohl zdokonalovat a zajišťovat a jak sami víte, RUST je v Alphě a tudíž je špatně optimalizovaný pro server! Tudíž něco jako jedna budova si vy představíte jako neškodnou věc, ale v serveru jen jedna budověčka dělá paseku a když těch budov je třeba 200, třeba teď se na serverech zničilo přes 150 000 objektů! Což je obrovské číslo, které serverům neskutečně pomohlo..
Byly jsme nuceni zbourat velké stavby a zničené stavby/baráky z důvodu jednoduchého.. Na server se instaluje nový Windows z důvodu lepší komunikace se serverem. Tudíž prostě nebylo možné udělat zálohy všude, tak se museli zničit baráky, aby ty zálohy byly a nebyl WIPE!
Věci bohužel vracet nebudeme, protože by si 99% hráčů domyslelo další kravinky! (takhle mi to napsal hráč: marty včera jsem přišel o barák, měl jsem tam 80 C4, 5000 nábojů do všeho, největší base na serveru) [Tohle je příklad toho, proč už vůbec nemá cenu řešit tohle téma ]
Já si myslím, že jsme tady 99% skvělé komunity hráčů, co dokáží pochopit situaci, že to jinak nešlo.. Informovat taky o tom nešlo, dělalo se to narychlo a pochybuji, že by někdo z vás vstal v 10 hodin večer a řekl si, jdu se podívat co Rusted dal za novinku!.. Samozřejmě nikdo.
Tudíž se to dělalo neohlášeně!
Už se posnažím upozorňovat hráče předem, když to budu já bořit, nebo si to s němi domluvím ať si to zboří sami, nebo poberou věci! (Boří se převážně hodně baráků u sebe, nebo barák, který má strašně moc obran kolem sebe, apd. apd. samozřejmě Stavby bez stěn se boří automaticky, protože se berou jako raidnuté a tudíž už je nikdo nechce a jen překáží!)
Omlouvám se všem znechuceným hráčům co na našich serverech strávili patece času, ale bylo to pro dobro vás, tak serveru.. Jinak to prostě nešlo..
Všem vám děkuji za účast na portálu a za přečtení!