od MarkySkill » sob 29. lis 2014 15:01:22
Dobrý den, zajímavé.. bohužel hodně věcí co jsi sem napsal je nepravdivé.. nikoho na serveru neignoruji ani nepovyšuji každý je pro mně hráč a každý se musí nějakým způsobem chovat, to co jste naznačovali v chatě na normal 1 tomu se ani nedivím... bohužel jsem přísnější moderátor a dělám to pro dobro celého portálu rusted a hlevně Normálu.. proč protože dnešní mládež jakým způsobem se chová je neúprosné a je potřeba je nějakým způsobem krotit to jak se hráči vyjadřují na proti sobě tak to je silná káva.. když hráč jednou dostane mute na 4 hod.. nýbrž na 5 hod.. uvědomí si asi že něco dělá špatně a příště si dá větší pozor pokud to není nějaký dítě který si to nedokáže uvědomit tak hold dostane znova mute a znova dokud si neuvědomí že dělá něco špatně.. rozdíly mezi hráči já opravdu nedělám.. mimochodem za koko*i dávám mute a za vole volové to podle mně není nic extrémně sprostého.. v dnešní době to používá skoro každý a pro lidi to už je normální věc.. ale říct někomu na ulici že je kok*t to už bohužel je urážlivé a celkem hodně... a to že kvůli mně hráči nezůstanou na serveru tomu se mi moc nechce věřit proč protože někteří jsou za to rádi protože nemusí vidět jakým způsobem se vyjadřuje nějaký dítě vůči staršímu.. a jediní hráči kteří se na mně stěžují je momentálně pouze váš klan ExE protože vás nenechám dělat to co by jste neměli dělat !
S pozdravem MarkySkill [UZAMČENO]