1) Server Hardcore
2) Nick (Ve hře) : Maxmen21
3) Nějaký kontakt (Skype/E-mail) : honza.prusek , prusek.honza@seznam.cz
4) Mít nahráno na serveru nejméně 20 hodin! - stihnuto v podstatě za první den
5) Vaší aktivitu na serveru a fóru. - na forum se dívám v průběhu dne, hraju v podstatě denně
6) Mít rozum nejméně na úrovni rozumného člověka! - nechám na posouzení ostatních, co mě potkali.
7) Váš věk - 23
8) Něco o vás - 23 let, jsem normální dospělí člověk, který se od školy pohybuje v oblasti pojišťovnictví. Setkávám se s lidmy různých charakterů a IQ, což beru jako dobrý přepodklad pro post moderátora. Koníčky: přítelkyně, pc, tv, filmy, seriály, pivo, jídlo, kolo a pivo nejlépe s pivem. ( )
9) Mít stažený a funkční TeamSpeak3! - TS3 je pro mě samozřejmost
10) Funkční Mikrofon (Musí vám být dobře rozumět!) - samozřejmost
11) Musíte mít skype, napsat jméno! (Jde o zrychlenou psatelnou komunikaci!) - uvedeno výše - honza.prusek
12) Podmínka: Používat podobné jméno ve hře, na fórum! Je to zdůvodu, aby se pak někdo nejmenoval na fórum a ve hře jinak atp. - souhlasí
Chtěl bych upozornit na to, že mi rozhodně nejde o nějaký VIP účet zdarma, protože ta stovka měsíčně mě opravdu rodinný rozpočet nezlikviduje. Jde mi hlavně o to, že v určitých chvílích vidím, že na tom HC chybí někdo, kdo by tam trochu uklidnil ten chat. Mnoho hráčů tam bohužel zneužívá toho, že tam nikdo takový není. Nemám potřebu si tím něco kompenzovat, když mi někdo napíše, že jsem lamka, tak se tomu jen zasměju. Jde mi vyloženě jen o krocení zbytečných vulgarismů za killy, raidy apod. Je to něco, co do žádné hry nepatří.
S pozdravem Maxmen21