1) Hrám na serveru normál.
2) Meno na hre mám BowLucker
3) Skype bohúžial nemám ale ak to budem musieť mať tak to proste stiahnem a myslím že gmail netreba keď som na rustu alebo na forku,teamspeaku furt.
4) Na serveru mám nahrané okolo 400+- hodín.
5) Moja aktivita je na serveru cca 10+ hodín a na forku sa budem snažiť byť aktívny tiež
6) Rozum mám na rozumného človeka.
7) Mám 16 rokov.
8) Volám sa David bol som adminom aj moderátorom na inom serveru. Rád hrám futbal a iné hry predsa. Učím sa za automechanika. Škola mi veľmi nejde ale ta snažím sa
9) TeamSpeak 3 mám stiahnutý aj naň chodím.
10) Mikrofon v suprovom stavu (zatial sa mu nič nestalo)
11) Podľa mňa skype je zbytočnosť keď som neustále na tsku ale keď ho budem musieť mať bude hotoven
12) Tak hráčom sa pomáhať snažím či vecami,alebo základnými informáciami o rustu a iných vecí.
13) Všade používam to isté meno.
14) Dovod prečo chcem dostať práve Moderátora na vašom serveru: Tak ako vidím na normálu Woffik a Mrky sa radi nemajú sú proti sebe mutujú sa zbytočne a podľa mňa si nerobia svoju prácu. Sebe dali muty ale hráčom čo nadávali tak nedávajú.A viem tiež niesom nejaký najlepší v tom chatu (nenadávam ale zapájam sa do konfliktov)!ale bez nadávok)
Chcem zlepšiť server alebo čokoľvek iné čo by prospívalo pro váš server
15) Dostal som raz ban aj keď úplne zbytočne pričom to nebolo mysleno na Moderátorku rennie.
16) V chatu som v pohode zatial nemám žiadne mute
Budem rád za peknú odpoveď