1. Server: Battlefield
2. Nick: VaNiah
3. Nějaký kontakt (Skype/E-mail) E-mail - rtep140@seznam.cz Skype - Vanni140 Ale na ts.rusted.cz jsem každý den.
4. Mít nahráno na serveru nejméně 20 hodin! - Na serveru mám nahráno více jak 2 a půl roku.
5. Vaší aktivitu na serveru a fóru. - Aktivitu mám denně 4-8 hodin určitě. Na forku jsem minimálně 1 hodinu za den.
Záleží ale zda je víkend nebo ne.
6. Mít rozum nejméně na úrovni rozumného člověka! - Myslím si, že mám.
7. Váš věk - 18
8. Něco o vás - Jmenuji se Vojta, studuju na Soukromé hotelové škole. Mám rád sport, vaření, kolektivní hry,
a samozřejmě i to hraní her.
9. Mít stažený a funkční TeamSpeak3! Ts3 je první věc co zapnu hned před hraním. Ts3 používám již 4 roky.
10. Funkční Mikrofon (Musí vám být dobře rozumět!) Mikrofon mám kvalitní, rozumět mi je.
11. Podmínka č.1: Snažit se pomáhat hráčům na serverech ještě před přijetím a nebo mít nějaký počet smysluplných příspěvků na forum.:
Vždy když vím, rád poradím.
12. Podmínka č.2: Používat podobné jméno ve hře, na fórum! Je to zdůvodu, aby se pak někdo nejmenoval na fórum a ve hře jinak atp.:
Ano, v obouch případech mám stejné.
Post moderátora by jsem chtěl hlavně proto, že v podstatě pořád se v chatu nadává, vznikají časté hádky a rád by jsem to dal na správnou
míru.
Dokážu udržet chladnou hlavu v těžkých případech. S ostatními z admin teamu vycházím v pohodě.
Mohu přispět mojí aktivitou na server.
A na konec bych vám chtěl popřát krásný zbytek prázdnin.
S pozdravem
VaNiah