Rennie23 píše:Upřímně tvůj názor mě vůbec nezajímá, to že ti někdo z mého klanu řekne něco špatného a ty si k tomu ještě něco domyslíš, tak za to já bohužel nemůžu. Dělal jsem si vás někdy možná srandu, ale vy jste vždycky začali, takže tak.
Ty o té hře víš úplný kuloví, takže nevidím důvod proč si vůbec moderátorka. Toť vše.
To mám žárlit jenom kvůli tomu, že nějaká holka, která tu hru vůbec neumí a ani jí nedokáže skoro ovládat, má moderátora?
Prosím tě, všichni z tvého klanu jsou proti mému, takže tu nemůžu očekávat ani nějakou podporu.
S jediným Xerym jsem hodně dlouho hrál, v té době, kdy ještě neměl moderátora, což bylo hodně a hodně dávno a hodně dobře poznal, co jsem za typ člověka, to ty bohužel nedokážeš ani vystihnout, protože mě ani neznáš. Pouze si jedna z dalších oveček od Woffika, která udělá vše, co jí Woffik nařídí.
nejsem nici ovecka to spise naopak .........to se neboj kazdy ma sve mysleni a svuj nazor....a nepis blbosti hru umim ovladat dobre to ze nejsem dobra jako nekteri hraci neznamen ze tu hru hrat neumim, ja to beru totiz jako hru ty by jsi bez toho ani nedokazal zit beres to moc vazne.... hadat e s tebou nebudu, nic proti vam nemame jen se zacnete chovat normalne tot vse a priste aspon nenarazejte do rodin atd...
[/quote]
O tom nadávání do rodiny ani nevím, byl jsem pryč.