1) Server - Normal1
2) Nick (Ve hře) - TvujOsud
3) Nějaký kontakt - qWii@post.cz
4) Mít nahráno na serveru nejméně 20 hodin! - Samozřejmost. Veškerý čas trávím na hře.
5) Vaší aktivitu na serveru a fóru. - Na serveru jsem jen jak to jde. Mám 17let a chodím do školy. Na fórum jsem moc nechodil, ale to se změní!
6) Mít rozum nejméně na úrovni rozumného člověka! - Myslím, že občas to znát nejde, ale je tam něco.
7) Váš věk - 17. (za dva měsíce 18)
8) Něco o vás - Tak mám 17 let. Když nejsem s přítelkyní tak sedím u rustu.
9) Mít stažený a funkční TeamSpeak3! - Bez toho nejde žít.
10) Funkční Mikrofon (Musí vám být dobře rozumět!) - Mám. Nejsem 100let po zadu!
11) Musíte mít skype, napsat jméno! (Jde o zrychlenou psatelnou komunikaci!) - rostikcar
12) Podmínka č.1: Snažit se pomáhat hráčům na serverech ještě před přijetím a nebo mít nějaký počet smysluplných příspěvků na forum. - Pomáhat hráčům se snažím. Jde o rady do začátku apod..
13) Podmínka č.2: Používat podobné jméno ve hře, na fórum! Je to zdůvodu, aby se pak někdo nejmenoval na fórum a ve hře jinak atp. - Na fórku jsem qWi a po wipe se to změní i ve hře
Proč vlastně chci být moderátor? - Na serveru si hráči nadávaj do rodiny a pod.. nebaví mě to číst.
Jsem na serveru FURT.
Rád podpořím server NORMAL*1 dalším MODERÁTOREM a sem ochotný přestat hrát a pomáhat jen nováčkům rady,návody a pod..
Nečekám nic jiného než "hejty" + narážky. Z toho se život nezboří
Děkuji..
qWi