1) Lepší umístění těžebního stroje (těžby ropy): Dle terénu - Se strojem se musí otáčet, stane se, že stroj jde umístit jen v jeden moment a než se tam správně dá zabere to i 5 minut, což může být na normalu rozhodující.
Pole zakázaného stavění - mohlo by se zmenšit pole kolem těžebního a ropného stroje. Když si někdo něco z toho postaví, tam si okolo dá kamenné zdi = zmenšení celkové rozlehlosti budovy.
Osvětlení - Ať už jsem kdekoliv, tak mě vždy chybí osvětlení, což lze použít jen pochodeň nebo čepici. Buď bych na texturu těžebního stroje přidal lampu, nebo to alespoň na jednu povolil. - První možnost bude asi trochu náročnější.
(Lampa potřebuje na provoz jen dřevo a je malá).
2) Cedule: Při stavění zablokováno bych zrušil přepisování cedule - Když někdo umístí ceduli, tak tam není zbytečně a každý den ji přepisovat,... obzvlášť, když Vám ji přepíše na nějaké sprosté slovo.
3) Zbraně: Snížení počtu nábojů u zbraně na 50%. Např. najdu Thompson a v něm je 16/20 nábojů. Co když jich třeba najdu 5, tak už mám 80... (nově 50).
4) Hunt: Velice dobré, akorát je na Newbie celkem zbytečný Researcher (asi výzkumník, vynálezce). Má snížení doby výzkumu, což je ale vždy 10 s a snižuje dobu mezi výzkumy, což je ale 0 s. Možná bych to změnil, že by třeba přidal 2,5% šance na vynalezení předmětu ve výzkumném stolu. (zaokrouhleně - 3-5-8-10-13 (12,5) seřazeno dle levlů - 5), takže by byla změněna šance z 30% na 43% (42,5 %) při maximální lvl... - stejně se mi těch 43% zdá málo, ale lepší než 30%.
Vše se může změnit v novém updatu, takže to může být něco i jinak...