Zdravím už pravděpodobně podle předmětu příspěvku víte o co se jedná a to tu rozepisovat nebudu. Jen vám povím něco o sobě.
Od roku 2009 jsme hrával hru Combat Arms a během let jsem se v ní stal jeden z nejlepších na světe. V roce 2013 jsem skončil 8 v žebříčku ESL a měl sem svůj tým a snažil sem se prosadil jako profesionální hráč. Poté nexon zrušil sponzorování turnajů a jelikož ESL to samo platit nebude tak se turnaje zrušily. Zde jsem se mimochodem seznámil s reddym a lechtym. Když byla zrušena profesionální liga v CA tak jsem se rozhodl že změním hru a zkusím štěstí v CSGO. Dnes už vím že na profíky nemám ale za pul roku hraní jsem se dostal na Global Elite. Mimochodem hrál jsme i LANky takže jsem rozhodně prověřený hráč. A jelikož hrát pořád jen cs není až tolik zábavné tak mi lechty s reddym ukázali rust legacy kde jsem hrál pod nickem Freekill kde jsem se seznámil s Bloodem a Budym a dalšími stali jsme se skvělými hráči v legacy. Asi před týdnem mi bylo řečeno, že bych měl zkusit experimental a začalo mě to bavit. Už se nás v celku dost sešlo z předchozího týmu v legacy a další byli na cestě a najednou ban. Opravdu by mě zajímalo za co protože něco takové už tu bylo dřív. Pleskač určitě ví o čem mluvím ale nikdy se nám osobně nevyjádřil proto bych prosil aby aspoň trochu svého času věnoval tomu aby jsme tuto situaci vyřešily. Anti-cheat co tu je funguje a už jsem viděl minimálně 10 lidí vyhozených za hacky tak nechápu proč jsou nám udělovány tyhle manuální sračky bez žádného vysvětlení. A to ani v téhle hře nejsem bůhvíjak dobrej a opravdu mi experimental moc nejde narozdíl od legacy.
S láskou St0pCry