• Reklama

SONAR St0pCry No reason BAN????

Sem pište své dotazy a nápady

SONAR St0pCry No reason BAN????

Příspěvekod St0pCry » ned 18. říj 2015 10:26:31

Zdravím už pravděpodobně podle předmětu příspěvku víte o co se jedná a to tu rozepisovat nebudu. Jen vám povím něco o sobě.
Od roku 2009 jsme hrával hru Combat Arms a během let jsem se v ní stal jeden z nejlepších na světe. V roce 2013 jsem skončil 8 v žebříčku ESL a měl sem svůj tým a snažil sem se prosadil jako profesionální hráč. Poté nexon zrušil sponzorování turnajů a jelikož ESL to samo platit nebude tak se turnaje zrušily. Zde jsem se mimochodem seznámil s reddym a lechtym. Když byla zrušena profesionální liga v CA tak jsem se rozhodl že změním hru a zkusím štěstí v CSGO. Dnes už vím že na profíky nemám ale za pul roku hraní jsem se dostal na Global Elite. Mimochodem hrál jsme i LANky takže jsem rozhodně prověřený hráč. A jelikož hrát pořád jen cs není až tolik zábavné tak mi lechty s reddym ukázali rust legacy kde jsem hrál pod nickem Freekill kde jsem se seznámil s Bloodem a Budym a dalšími stali jsme se skvělými hráči v legacy. Asi před týdnem mi bylo řečeno, že bych měl zkusit experimental a začalo mě to bavit. Už se nás v celku dost sešlo z předchozího týmu v legacy a další byli na cestě a najednou ban. Opravdu by mě zajímalo za co protože něco takové už tu bylo dřív. Pleskač určitě ví o čem mluvím ale nikdy se nám osobně nevyjádřil proto bych prosil aby aspoň trochu svého času věnoval tomu aby jsme tuto situaci vyřešily. Anti-cheat co tu je funguje a už jsem viděl minimálně 10 lidí vyhozených za hacky tak nechápu proč jsou nám udělovány tyhle manuální sračky bez žádného vysvětlení. A to ani v téhle hře nejsem bůhvíjak dobrej a opravdu mi experimental moc nejde narozdíl od legacy.

S láskou St0pCry
St0pCry
Kámen

Reklama

Re: SONAR St0pCry No reason BAN????

Příspěvekod Deimos » pon 19. říj 2015 10:05:40

Stop cry.

Líbí se mi, jak vy, kluci od SONARu, máte ptořebu se tu nějak vypisovat do slohovek.

Byl jsem ve hře půl hodiny a je mi jasné, co jste za hráče. Je dobře, že vás vedení poslalo o dům dál.
Deimos
Raider

Příspěvekod Budy » pon 19. říj 2015 13:44:14

Deimos ani zdaleka nevieš . Pokial pleskač upusti na dohodu natočím všetko ako kapete:)
Ako niekto random povedal:
"You'll be the best 4ever"
Budy
Raider

Příspěvekod yddeRX » pon 19. říj 2015 14:51:54

a nátáčet může rovnou celej clan :)) , btw deimose , jediný duvod našeho banu je , že pleskáče nebaví jak si stále stěžujete :)
yddeRX
Lovec zvířat

Příspěvekod 449 » pon 19. říj 2015 15:21:48

Ban jste určitě nedostali jen tak z legrace. Nadáváte na rusted, tak si jděte pryč!

Je vidět, že rusted Vám přirostl k srdci, prostě se od něho nemůžete odtrhnout.

Napište si žádost do sekce „Un-bany“

Trošku normálně, né si tu psát životopis.

Příklad:

Předmět: Un-Ban 449 RUST EXPERIMENTAL

Ahoj, dostal jsem ban a nevím za co. Prosím o vyjádření. Děkuji.

Až to budete mít takhle pěkně možná to bude někdo i řešit.

[LOCK]
Ralph
449
Raider

Zpět na Diskuse

• Reklama