Zdarec,
přeposílám sem svůj dotaz, který jsem již napsal do zprávy přímo Screppymu, kvůli rychlejšímu vyřešení, díky.
Jde oto, že nás týpci vyraidovali přes střechu a to takovým stylem. že si vedle naší budovy postavili z chodiště, z kterého tam šlo vyskočit i přesto, že jsem měli vevnitř přesně uprostřed cupboard/skříň s nářadím.
Dle hry i wikiny, má mít skříň rádius 50 metrů respektive 50 metrů od každé strany skříně co se týče horizontálních směrů a když spočítáme, že jeden základový kámen má 3x3 metru, tak mi vyšlo, že týpek postavil schody maximálně 10metrů od naší skříně.... což je sakra málo.... samozřejmě dokládám dva screeny, podle kterých, pokud mi nevěříš si to můžeš sám napočítat.
Otázka teda zní jestli použili nějakej cheat nebo je ten rádius prostě doopravdy jen 10 metrů což se mi zdá jako totální kravina a jak se teda máme proti tomu bránit ? (by bylo sakra hodně skříní)
PS: Pro zobrazení ss, pravý tlačítko a "Zobrazit", nestěžujte si na rozlišení, protože kdybych to dal na externí úložiště, tak si zas budete stěžovat, že to musíte stahovat atp. díky