Ahoj zdravím vás...
Tímto příspěvkem bych chtěl požádat o moderátora na serveru Rust-experimental normál. Jestli to nevadí, nebudu to psát podle vzoru .. radší píšu svými slovy.
Začal bych tím, že můj nick na serveru je DavKas. Moderátoři mě určitě znají díky mé stinné stránce a to jsou vlastnosti které neovlivním, ale dokážu zmírnit... výbušnost a provokace. Všechno se dá ale podle mě odčinit. Něco o mém životě.. No jmenuje se Filip, chodím na hotelovou školu obor Hotelnictví/turismus, takže komunikace s lidmi a výřečnost mi není cizí. Je mi 17 let. Mezi mé koníčky patří dlouhodobě basketball , housle no a samozřejmě počítače obecně, ne jenom hry.
Proč si vůbec píši tuto žádost? I když mi to možná nevýjde kvůli mé minulosti. Ono na serveru experimental-normál je jen jeden moderátor/admin a to je Chorky. Je opravdu šikovný co se týče pravidel a respektování, ale 1 moderátor podle mě nestačí. Když opravdu chci a musím, tak se chovám slušně a neberu věci na lehkou váhu. Na serveru bych chtěl udržet takový respekt a mír mezi hráči, aby to brali jako hru, ne hned ragovat kvůli prkotinám(ano dělal jsem to také) .. Pomáhat jim s hrou (Rust-experimental hraji od 1. vydané verze hry takže se v ní vyznám). A také bych chtěl trošku oživit náplň hraní na tomto serveru .. a to jsou eventy. Zkoušel jsem napsat příspěvek na eventy a jersi mi na to napsal svůj názor.. ale já bych si s tím rád trpělivosti dal. Jaké eventy? Hrady.. mnoha z vás to určitě zná.. Postaví se dvě HQM báze, každý tým dostane stavební materiál na obranu, dveře , postele a omezený gear. Ale také mnoho dalších eventů.
Poprosil bych o subjektivní vyjádření a abyste nebrali úplně do posledního puntíku.