Zdravím , to co tu teď čtete , je už spíše vyjádření mé bezmocnosti , včera (21.9) Jsem byl kolem 20:00 zabanován.Byl to Newbie server (experimental). Když mi včera nechtělo naběhnout forum, poprosil jsem kamaráda forbiho aby zde sdílel mou prosbu o vysvětlení,čehož se mi dostalo v takovém smyslu,že mám prý wallhack a flyhack a buhvi co ještě...
Přál bych si , aby si tohle přečetl především hlavní admin , kterému jsem bohužel včera nejspíš nestál za vyslechnutí,ale chápu že má spoustu jiných starostí , tak nejspíš nebyl čas.Proto vlastně píšu sem, na vaše forum, abych měl alespoň nějakou šanci se k tomuhle nedorozumění vyjádřit.Je mi 22let, hrál jsem 5let na vysoké úrovni hru "Call of duty4" na které bylo na denním pořádku potkávat slabší jedince , kteří se v očich ostatních snažily vyniknout za pomocí toho ,že podváděli různými hacky,ja byl vždy ten co si řekl , že mi někdo tak jednoduchý, kdo musí používat hacky ve hře , aby si možná kompenzoval nejakou psychickou nevyrovnanost,nebo vážně netusím proč, mi ani nestojí za to abych mu na to cokoliv psal .Je to jeden z mnoha příkladů které bych mohl uvést ,chápu že důvěra v člověka píšícího někde na forum , se jen těžko hledá,proto jsem taky prosil o komunikaci s hl.adminem po ts. Bohužel pro mě je to poslední možnost se očistit ,kdybych cokoliv z toho co mi admin napsal , že mám , někdy použil , tak k tomu nenapíšu půl slova , ale když dostanu ban za něco co jsem neudělal a ještě k tomu za něco co sám odsuzuji, tak cítím potřebu se bránit a bojovat za to aby bylo vše vysvětleno a napraveno. Děkuji každému kdo mi věnoval svůj čas a tohle si přečetl , věřím že se vše brzy vyřeší , protože až na tohle nedorozumění tu admin. team pracuje velmi spolehlivě.Tak snad zas brzy na viděnou ve hře. Heziro93