• Reklama

Experimental Moderátor

Sem pište své dotazy a nápady

Experimental Moderátor

Příspěvekod Deamon1286 » pát 13. lis 2015 14:39:59

Dobrý den! :)

Rád bych požádal o moderátora na server Normal . Vím,že už na serveru jeden moderátor je,ale jelikož má už práci,tak přes den nemá tolik času být na serveru .Samozřejmě tím nechci říct, že by byl neaktivní a nepotřebný! Právě naopak! Je to jeden z mála lidí,který je v této mladé komunitě slušný. Stejně jako jeho,ani mě nebaví po čas hraní číst,jak se někdo hádá a nadává si. :roll: Jak už sem vzpomínal,kvůli práci tady může být aktivní až večer a přes den ten chat nemá kdo hlídat. Proto bych se toho rád ujal. Rust je jedna z mála her,u které sem vydržel tak dlouho. Hraju Experimental už něco přes půl roku a za tu dobu sem nasbíral hodně informací. Myslím si,že bych v hodně věcech dokázal hráčům poradit a udržet v chatu pořádek.

Teď nějaké info o mně: Jmenuju se Petr a je mi 18 let. Hraní her je moje "hobby" , a proto trávím u PC dost času. Momentálně pro mě patří Rust jako číslo 1 mezi hrami. Ale není to tak, že bych byl "nolifer" ! :nope: :D Mimo jiné také hraju floorbal. Studuju na Elektrotechnické škole poblíž Hradce a občas zajdu do školní posilovny. :like:
Pokud byste chtěli vědět nějaké další informace,není problém napsat anebo zajít na TS.

S pozdravem Deamon1
Deamon1286
Lovec zvířat

Reklama

Re: Experimental Moderátor

Příspěvekod CirSo » pát 13. lis 2015 15:27:54

Tebe bych určitě nedal na post MODA protože na serveru se určitě neumíš chovat a to jsem tam každý den (ne vždy) nadáváš atp, sice ti je 17 - 18 ale to neznamená že si tu budeš žadat o práva, i když na serveru nadáváš nikomu tam nepomáháš žádnou radu jsem od tebe neviděl :)

Je to jen můj nazor ale určitě se nehodíš na post MODA :)
Jeden výstřel, jeden headshot, jeden kill, žádný AB pouze Skill

[MOD] - rust experimental
CirSo
Lovec lidí

Příspěvekod Deamon1286 » pát 13. lis 2015 16:19:09

To píše ten,co okrádá na serveru hráče pomocí /friend? Ten,co se s každým hádá a nadává? Já sem na Rustedu nikomu nenadávám a kvůli tomu,že ty mě nemáš rád,tak tady nemusíš lhát. Já sem si napsal slušnou žádost a je to na adminech,jak se k tomu vyjádří. To,že se bojíš toho,že se budeš muset chovat slušně i přes den a ne jenom večer je asi jenom tvoje smůla ;)
Deamon1286
Lovec zvířat

Příspěvekod pavka » pát 13. lis 2015 16:24:40

deamone pěkná žádost.
CirSo bejt tebou bych se radši nevyjadřoval.
#Pavka_power_YOLO_moje_moto
Obrázek
pavka
Začátečník

Příspěvekod Arangis » pát 13. lis 2015 18:48:24

Jsem moderátor jen chviličku, proto nebudu psát jestli jsem pro :like: nebo proti :dislike: od toho jsou tady jiní. Jen chci napsat, že mě Cirso tvoje chování začíná docela štvát. Nevim na co si hraješ, ale jak jsem psal Budymu i ty by ses měl ohlédnout a podívat se, jak se chováš. Ber to jako radu do života a čím dřív se zamyslíš tím lépe.

Jako moderátor bych chtěl poprosit, ať se vyjadřují jen lidé kteří mají vliv na přijetí nového moderátora.

S prominutím, ale to ty Cirso nejsi ! :nope:
Bláznovství obchází kolem světa jako slunce. Není místa, kde by nesvítilo.
Arangis
Lovec lidí

Příspěvekod Deimos » pát 13. lis 2015 19:18:06

Prosím, vysvětlete mi.. Dosud jsem nepochopil, k čemu jsou v přihláškách na posty důležité nějaké osobní informace, jako že hraji basketball, umím jezdit na kole a občas chodím vynést odpadky. Jako doplňující informace - dobře. Ale co nějaké opravdu moderátorské kvality? Zkušenosti z jiných her a serverů co se moderace týče, nějaké zkušenosti s příkazy a s vystupováním, komunikací s hráči. Dodatečné schopnosti, které by se daly potencionálně využít.

Proč se Vám líbí přihláška proto, že někdo napíše, co na serveru chybí a jak moc by to chtěl napravit. Ale přitom tam není nikde psáno jak si tu nápravu představuje, co může nabídnout. Budou tu moderátory zapálení hráči, kteří se nikdy nepotýkali problematikou být nestranný mezi hráči, asertivním vystupováním, řešením problémů a stresových situací, nebo spíše lidé, kteří jsou mimo moderování hry také spravovat web, dělat design, pomáhat s propagací apod.?
Deimos
Raider

Příspěvekod Deamon1286 » pát 13. lis 2015 20:12:02

Osobní info píšu proto,aby mě poznali všichni i trochu víc,než jenom jako virtuálního hráče. Co se týče těch zkušeností,tak sem psal,že Experimental hraju již přes půl roku, takže nějaké ty zkušenosti s hrou už mám. Vím jak to na serverech chodí,jaké měli hráči problémy,které se vyřešili a jak poradit nováčkům,kteří s Rustem začínají. A ano máš pravdu... Moc toho o vytváření programů,webů a tak dále nevím,proto nežádám o nic,kde bych tyto věci potřeboval. Žádám "pouze" o moderátora,který má za úkol udržovat ve hře pořádek a poradit hráčům,kteří mají nějaké problémy ve hře. Snad ti to takhle stačí. ;)
Deamon1286
Lovec zvířat

Zpět na Diskuse

• Reklama