Dobrý den!
Rád bych požádal o moderátora na server Normal . Vím,že už na serveru jeden moderátor je,ale jelikož má už práci,tak přes den nemá tolik času být na serveru .Samozřejmě tím nechci říct, že by byl neaktivní a nepotřebný! Právě naopak! Je to jeden z mála lidí,který je v této mladé komunitě slušný. Stejně jako jeho,ani mě nebaví po čas hraní číst,jak se někdo hádá a nadává si. Jak už sem vzpomínal,kvůli práci tady může být aktivní až večer a přes den ten chat nemá kdo hlídat. Proto bych se toho rád ujal. Rust je jedna z mála her,u které sem vydržel tak dlouho. Hraju Experimental už něco přes půl roku a za tu dobu sem nasbíral hodně informací. Myslím si,že bych v hodně věcech dokázal hráčům poradit a udržet v chatu pořádek.
Teď nějaké info o mně: Jmenuju se Petr a je mi 18 let. Hraní her je moje "hobby" , a proto trávím u PC dost času. Momentálně pro mě patří Rust jako číslo 1 mezi hrami. Ale není to tak, že bych byl "nolifer" ! Mimo jiné také hraju floorbal. Studuju na Elektrotechnické škole poblíž Hradce a občas zajdu do školní posilovny.
Pokud byste chtěli vědět nějaké další informace,není problém napsat anebo zajít na TS.
S pozdravem Deamon1