• Reklama

MOD Deagle

Sem pište své dotazy a nápady

MOD Deagle

Příspěvekod Strejdabobor » čtv 09. čer 2016 16:32:37

Zdravím

Chci se optat na chování modů resp. proč absolutně nedodržujou vlastní pravidla (Pokud je vubec znaj)

Dnešní případ pan Deagle Meister MUTE dává na potkání a sám nedokáže zachovat "chladnou hlavu" a komunikovat na úrovni...což je i součást vašich pravidel bod 2 "Musí být slušní a kultivovaně a mluvit s hráči. "

Nemluvě o tom že když si hráč z klanu WEEDS chtěl něchat prověřit hackera/cheatera (2 dny zpět)...tak mu od obou MODů byla odmítnuta pomoc...s tím že to neprověří...že je na serveru easy anticheat tzn. cheater tu být nemuže...Několikrát je žádal aby to bylo prověřeno...vždy odmítnuto.

http://postimg.org/image/pxnvl5lvv/
Strejdabobor
Kámen

Reklama

Re: MOD Deagle

Příspěvekod Pleskac » čtv 09. čer 2016 18:46:57

Jestli se tam hadate nebo nekomu nadavate tak chapu ze vas radsi okrikne nez aby rozdaval 10x mute.. A co by jako meli proverovat podle tebe a jak?
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Příspěvekod Strejdabobor » čtv 09. čer 2016 21:22:44

Chápu že někoho okřiknu když se člověk hádá...ale bezpředmětný vyhrožování BANem a nadávky od MODů nebo spíš konkrétně jeho to je extrém...

A jak je má prověřit?Inu to já nevím...nejsem MOD ani Admin...ale rozhodně se mohl portnout přímo na toho hráče který ho o to žádal a opravdu si ověřit že ten co tam stál nešel nijak zabít a Newbie protection neměl...je smutný že ani jeden z nich to nechtěl ověřit :/
Strejdabobor
Kámen

Příspěvekod Pleskac » čtv 09. čer 2016 22:01:41

Nevim co bylo predtim klasicky jako vzdy je tu jen jedna cast :) A to ze nejde nekdo zabit to bude tim ze bud ma strelec lagy a strili v lagu nebo pres nejaky predmet nebo prilis daleko nebo prilis rychle, pochybuju ze by to byl hack protoze v poslednich cca 3 updatech pridali na server sami vyvojari spoustu kontrol pro kazdou strelu a ty spatne server blokuje sem tam to nejakou mozna vyhodnoti spatne ale to bude zpusobene spise lagy samotneho strelce.
In Rust we trust!
Pleskac
Majitel Rusted.cz

Příspěvekod Strejdabobor » pát 10. čer 2016 9:14:29

Jo šak já taky netvrdim 100% To byl hacker :D Ale aspoň by sakra ten mod mohl zvednout sedínku a jít se podívat :)

Ale necham to bejt...šlo mi spíš o chování MODa než toto...to že chat je cancer od uživatelů to je na RUST celkem normální ale od MODů by tomu tak bejt nemuselo :D
Strejdabobor
Kámen

Příspěvekod Padouch » ned 12. čer 2016 12:23:33

Na odhalování cheateru tu není mod ale anti cheat a to jak se chováte v tom chatu je děs a dost často to tolerujeme.
Mute je jen upozornění a rozhodně lepší než kick či ban nemyslíš?
Pokud dál děláte bordel tak proč ban či kick nedát......já s tím problém nemám.
Chovejte se normálně a nebude problém
Rust Legacy a Experimental Admin Padouch
http://www.Rusted.cz
Padouch
Raider

Příspěvekod Strejdabobor » pon 13. čer 2016 10:53:14

Já ale nepopírám kdo se jak chová na chatu (Já slušně) ale to že chat je cancer neznamená že modi budou jednat uplně stejně ne?Pokud jo tak pardon teda...ale asi by to chtělo dospělejší moderátory... :)
Strejdabobor
Kámen

Příspěvekod Padouch » úte 14. čer 2016 9:39:30

Věk máme dostačující jen jednáme na stejné úrovni jako jednají hráči s námi.
Začněte se chovat dospěle a my s váma budeme jednat taky tak ale pokud vám hned nepomůžeme a vy nám začnete nadávat tak si jen uškodíte.
P.S:Náplňí naší "práce" není se portovat na hráče a odhalovat cheatery atd.....jen hlídáme chat a případné problémy obratem dostává majitel :coffe:
Padouch
Raider

Příspěvekod Padouch » čtv 16. čer 2016 16:04:19

Vyřešeno......lock :repair:
Padouch
Raider

Zpět na Diskuse