Zdravím,
dnes sem se po delší době vrátila na váš server (cca po pul roce) a se zděšením sem zjistila, že nemůžu hrát se svýma kámošema, který znám jak osobně tak ze hraní počítačových her jako LoL nebo CS:GO atd. Jde o to, že kvůli omezení hráčů v klanu založili moji kámoši dva klany. V jednom je 5 lidí a v druhým 4 (beze mě) a když sem se chtěla přidat tak sem zjistila že nemůžu respektive nechci, protože bych musela bojovat proti dalším 5 lidem který znám. Chápu, že kdyby měl klan X členu tak by to mohlo být nevyrovnané, ale pokud na serveru hraje 60 lidí, myslím že klan o 10 lidech není moc. To že někteří lidi jsou samotáři nebo nikoho neznají je nevýhoda ale proč omezovat ostatní aby se bavili? A když už jsme se rozdělili na dva klany, tak proč se nemůžeme navštěvovat a pomáhat si? Hrála sem na vašem serveru v době kdy bylo denně aktivních 15 lidí i v dobách kdy bylo na serveru kolem 100 hráčů. Ikdyž ve hře mám jen kolem 8 FPS tak mě to baví (bavilo) pro tu spolupráci která mezi náma byla. Prosím o zamyšlení a když tak vysvětlení proč jste to zavedli, protože já to očividně nechápu a nevidím důvod to tak udělat.
Díky za věnování pozornosti. Hanka ( Koště)