Správa čisto pre pleskáča, už som to tu raz písal ale márne, čo na to kebyže sa dá menšia mapa tento wipe čo bude dnes alebo kedy má byť, celkovo viacero ľudí už tu o to písalo a tak neviem či by sa tým niečo pokazilo to skúsiť na jeden wipe, teraz tam je 3500 a kebyže sa to dá na 3000 tak je tam celkom rozdiel a nebolo by to také suché, keďže sme ja a moja parta volali ľudí na server no aspoň dvaja z nás tam volali väčšinou klanov čo tam hrávali tak by nebolo špatné fakt tu mapu dať menšiu pretože aby sa niekto raz za čas stretol alebo pri counter-heli,raid,tank atp. tak to je celkom o ničom. Btw. na 100% čakám nejaké dementné odpovede od ľudí ktorý ani nehrali exp alebo hrali ale nehrávajú to tak často , a to su odpovede napr. "no vylezeš z domu a budeš sa báť aby ťa niekto nezabil a tak" , "na mape je veľa monumentov a to vy ste len lenivý behať" každý dotyčný vie o kom píšem xD že jersi. Skús a skúste o tom celý A-team porozmýšľať či by to bol taký problém niečo také urobiť pretože myslím že serveru už nedokáže nič uškodiť.
Best regards Miro.
PS: mohli by si aj nejaké módy odstrániť ako je trade a nie ho dávať na 8hod cooldown...