• Reklama

ExE klan a podpůrné programy

Sem pište své dotazy a nápady

Anketa končí za pát 12. pro 2014 19:13:16

Mám podezdření že celý klan "ExE" využívá podpůrné programy
25
56%
Myslím si že ne všichni mají od "ExE" podpůrné programy
9
20%
Myslím si že nic nemají a že hrají hodně dobře
11
24%

Celkem hlasů : 45

Příspěvekod MarkySkill » pát 28. lis 2014 19:13:16

Zdravím milá komunito... rád bych znal váš názor který můžete naznačit v anketě ohledně klanu ExE
vím že hodně hráčů má svůj názor na klan ExE jelikož určitě se s nimi setkali ve světe rusted...
výše jsou anketní otázky které si můžete vybrat co je podle vás možný.. byl bych rád kdyby se do ankety zapojili pouze lidé kteří potkali klan
ExE a hráli proti nim delší dobu jedná se o server Normal 1 tato anketa byla založená na principu zjištění co podle hráčů je za klan ExE a jakým způsobem hraje proti celému normálu..

List hráčů v klaně

33palo333, Almoondik, NesT, Kmeny3, WondrysCZ, MooSeCz, FoKy, Skiller01

(tato anketa bude trvat 14 dní 28.11.2014 - 12.12.2014)
předem děkuji za každý hlas... s pozdravem MarkySkill
MarkySkill
Lovec zvířat

Reklama

Re: ExE klan a podpůrné programy

Příspěvekod Halucinogen » pát 28. lis 2014 19:42:16

Sledoval jsem je dnes.. A Skiller má něco určitě byl jsem zakempnutý ve skalách a přesně vědel kam.. a dal mi hlavu a koplo ho to za cheaty:)
Za mě BAN!
Halucinogen
Lovec lidí

Příspěvekod Buchta » pát 28. lis 2014 19:42:37

Dobrý večer na 100% vím že hráč Almondiik a MoOsecz mají radar byly jsme nedávno jejími spojenci,jednou odešel Almondiik a zavolal si Moose kamarád tam vlezl a zrovna slyšel jak Almondiik říka "toto si stáhni" a ptm už to jelo každého si každý našel ve skálach atp prosím o banned :)
Buchta
Lovec lidí

Příspěvekod Kavas » pát 28. lis 2014 21:27:50

Ano take si to myslim :P Kdyz jeden tak uz cely klan to je jiste Jedes za vsechny vsichni z a jednoho :P
Kavas
Začátečník

Příspěvekod Skiller01 » pát 28. lis 2014 23:17:18

Halucinogene.. Jsi směšný.. Psal jsem opici158 z normal1 Kde ho furt zabíjíš.. On mi psal že ho raiduješ.. Tak jsem mu napsal Ať mi ukáže kde jsi.. Tak jsme šli přes hory na next valey a šli jsme k jeho baráku a ty jsi byl zakempený naproti dveřím a jestli jsi si nevšimnul tak ze z hora jsi šel vidět protože tam byla díra .. A poprosil bych tě o důkaz že mě to kicklo za Hacky.. Že o tom sám nevím docela by mě to zajímalo jak jsi na to přišel.. Toť vše odemně. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Skiller01
Začátečník

Příspěvekod MooSeCz » sob 29. lis 2014 0:26:33

Buchto to že se bavíme já a almoondik na TS o nějakých věcech jako kamoši bokem hned znamená že máme hacky? :wtf: ono stačí zaposlouchat se a mít už něco nahrané jako my 2 máme :-) almoondik vyrábý movie a letsplaye a hodně mu radím s playlistama a je možné že sme se bavili o písničkách do videi a nebo naopak on radil mě jakou písničku si mám pustit. Já sám osobně nejradši hraju když nejsem na TS protože pak slyším všechny kroky všechny výstřeli to že vy neposloucháte a věčně na TS mluvíte je vaše starost ale já bez zvuku hrát neumím, jsem tip hráče kterej stříli tam kde něco slyší :| a také chci zdůraznit že za hackry nás maj pouze ti hráči kteří s námi byly ve spolupráci ale po nějakých rozporech nám např.: Markyskill- využití share zničení celého domu, Buchta a clan- zabili nás při air dropu tak sme ukončili spojenectví a rozbombily jsme jim celej dům a halucinogen- ten ani nvm jakej má důvod mstít se clanu ExE ale též nás nemá rád A jak jsme tak u tych podpůrných programech tak máme natočeného markyskilla jak jeden zrovna používá v době kdy je globální moderátor přesněji je to spéédhack :!: :!: :!: :!: :!: děkuji :)
MooSeCz
Začátečník

Příspěvekod MarkySkill » sob 29. lis 2014 0:35:45

MooSeCz píše:Buchto to že se bavíme já a almoondik na TS o nějakých věcech jako kamoši bokem hned znamená že máme hacky? :wtf: ono stačí zaposlouchat se a mít už něco nahrané jako my 2 máme :-) almoondik vyrábý movie a letsplaye a hodně mu radím s playlistama a je možné že sme se bavili o písničkách do videi a nebo naopak on radil mě jakou písničku si mám pustit. Já sám osobně nejradši hraju když nejsem na TS protože pak slyším všechny kroky všechny výstřeli to že vy neposloucháte a věčně na TS mluvíte je vaše starost ale já bez zvuku hrát neumím, jsem tip hráče kterej stříli tam kde něco slyší :| a také chci zdůraznit že za hackry nás maj pouze ti hráči kteří s námi byly ve spolupráci ale po nějakých rozporech nám např.: Markyskill- využití share zničení celého domu, Buchta a clan- zabili nás při air dropu tak sme ukončili spojenectví a rozbombily jsme jim celej dům a halucinogen- ten ani nvm jakej má důvod mstít se clanu ExE ale též nás nemá rád A jak jsme tak u tych podpůrných programech tak máme natočeného markyskilla jak jeden zrovna používá v době kdy je globální moderátor přesněji je to spéédhack :!: :!: :!: :!: :!: děkuji :)

:DDD mám se zasmát.. ? vymlouvat se to by šlo každému... :repair:
MarkySkill
Lovec zvířat

Příspěvekod MooSeCz » sob 29. lis 2014 1:01:22

asi bych ti měl odepsat stejně jako jsi to napsal ty mě na serveru. Takto se semnou nebav my nejsme žádní kamarádi, tudiž se semnou budeš bavit s úctou. Takže se tu milej malej markyskille uklidni už tě mám plné zuby toho tvého plakaní jak všichni exe maj hacky jen se tu stále chováš jako dítě a neustojíš to že tě kluci na fun parkrát zabili jako by nestačilo že si tehdy využil ten share a zničil si náš dom. Jenže né ty vidíš že i z ničeho se zas stanem nej. clan na serveru tak tu začneš brečet že sme hackeři už se prober a projdi si fakta a mimochodem neboj natočili sme si tě :) při včerejším raidu :!: takže teď místo kladivem do počítače mlať kladivem sebe do hlavy pp :-) :-*
MooSeCz
Začátečník

Příspěvekod MarkySkill » sob 29. lis 2014 1:05:37

MooSeCz píše:asi bych ti měl odepsat stejně jako jsi to napsal ty mě na serveru. Takto se semnou nebav my nejsme žádní kamarádi, tudiž se semnou budeš bavit s úctou. Takže se tu milej malej markyskille uklidni už tě mám plné zuby toho tvého plakaní jak všichni exe maj hacky jen se tu stále chováš jako dítě a neustojíš to že tě kluci na fun parkrát zabili jako by nestačilo že si tehdy využil ten share a zničil si náš dom. Jenže né ty vidíš že i z ničeho se zas stanem nej. clan na serveru tak tu začneš brečet že sme hackeři už se prober a projdi si fakta a mimochodem neboj natočili sme si tě :) při včerejším raidu :!: takže teď místo kladivem do počítače mlať kladivem sebe do hlavy pp :-) :-*

Hlavně prosím tě se mi tu nerozbreč.. každý má svůj názor a koukám že ty ho bereš ve velkým... :D to už není o tom se naštvat ale se zasmát :D :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Anketa stále pokračuje !!
Veškeré další odpovědi budou smazány !!! [UZAMČENO]
MarkySkill
Lovec zvířat

Zpět na Diskuse

• Reklama