• Reklama

moderator team na normall1

Všechno co se děje se serverem je psáno tady!

moderator team na normall1

Příspěvekod MooSeCz » sob 29. lis 2014 0:51:48

dobrý den/večer chtěl bych upozornit na moderátora jménem markyskill vždy když hráč ExE clanu napíše sebemenši hloupost naznačujicí mírnou urážku dostane mute minimálně na 5 hodin ale když uráží na serveru hráči clanu VnD (Markyskilluv clan) nedostanou mute vůbec a když už ano tak jen na 10 minut max. například když se markyskill povyšoval nad všechny na serveru tak při mém poučení že není nic víc než ostatní hráči na serveru že pro něj platí stejné pravidla tak mi bylo odepsáno že on je něco víc a ať se do toho ne*eru, tak sem mu napsal jen že je osel a bum měl sem mute na 6 hodin potom Foky napsal do hry JEBO a bum měl mute 5:30 hod. poté hráči VnD uráželi na serveru hráče a padali tam urážky tipu volové ko*oti a podobné tak když sem se zeptal markyskilla proč nedostanou mute bylo mi odtázáno že to není dostačující urážka tak potom teda nevím podle čeho moderátoři na normal1 soudí urážky ale očividně tam není něco v pořádku. myslím že by ani admin ani moderátor neměl svoje osobní vztahy mezi hráči řešit právama tak prosím o projednání!!!! a né jen přečtení tohoto tématu a nechat to plavat jako to bylo u většiny do teď, jinak vám s takovou dlouho na serveru lidi nezůstanou. Jen sem chtěl poradit mě to je jedno jestli dostanu mute na 10 hodin nebo na 20 já do hry psát nemusím a v reálném světě mě markyskill nesahá ani po kolena a tento klučina který si zvyšuje ego přez práva mé vážně netrápí ale stěžuje si na něj dost a byla by škoda dobrého českého serveru skrz takovéhu klučinu s pozdravem MooSeCz 8-)
MooSeCz
Začátečník
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 07. lis 2014 10:30:14

Reklama

Re: moderator team na normall1

Příspěvekod FoKy69 » sob 29. lis 2014 1:04:46

Súhlasim tuna s Moosem..Markyskill si v hre rieši svoje osobne próblemy...A nehovorim o tom že takyto kid by mal byt moderátor..On nás zradil a teraz si svoje komplexy ide riešit tuna v hre..Každý deň tuna da niaky prispevok o nás je to už normálne?.Navrhujem zosadenie z pozície moderátora..
FoKy69
Kámen
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 06. lis 2014 0:01:18

Re: moderator team na normall1

Příspěvekod Halucinogen » sob 29. lis 2014 5:54:18

Cez kabel!
Halucinogen
Lovec lidí
 
Příspěvky: 24
Registrován: pát 17. říj 2014 12:33:33

Re: moderator team na normall1

Příspěvekod Buchta » sob 29. lis 2014 12:18:59

U Markyho jsem ještě neviděl sprosté slovo ... ExE se jen domluvil že vyhodí Markyho.. :D A to se jim nepodaří ;)
Buchta
Lovec lidí
 
Příspěvky: 29
Registrován: pát 07. lis 2014 17:08:08
Bydliště: Štěpánkovice

Re: moderator team na normall1

Příspěvekod MarkySkill » sob 29. lis 2014 15:01:22

Dobrý den, zajímavé.. bohužel hodně věcí co jsi sem napsal je nepravdivé.. nikoho na serveru neignoruji ani nepovyšuji každý je pro mně hráč a každý se musí nějakým způsobem chovat, to co jste naznačovali v chatě na normal 1 tomu se ani nedivím... bohužel jsem přísnější moderátor a dělám to pro dobro celého portálu rusted a hlevně Normálu.. proč protože dnešní mládež jakým způsobem se chová je neúprosné a je potřeba je nějakým způsobem krotit to jak se hráči vyjadřují na proti sobě tak to je silná káva.. když hráč jednou dostane mute na 4 hod.. nýbrž na 5 hod.. uvědomí si asi že něco dělá špatně a příště si dá větší pozor pokud to není nějaký dítě který si to nedokáže uvědomit tak hold dostane znova mute a znova dokud si neuvědomí že dělá něco špatně.. rozdíly mezi hráči já opravdu nedělám.. mimochodem za koko*i dávám mute a za vole volové to podle mně není nic extrémně sprostého.. v dnešní době to používá skoro každý a pro lidi to už je normální věc.. ale říct někomu na ulici že je kok*t to už bohužel je urážlivé a celkem hodně... a to že kvůli mně hráči nezůstanou na serveru tomu se mi moc nechce věřit proč protože někteří jsou za to rádi protože nemusí vidět jakým způsobem se vyjadřuje nějaký dítě vůči staršímu.. a jediní hráči kteří se na mně stěžují je momentálně pouze váš klan ExE protože vás nenechám dělat to co by jste neměli dělat !
S pozdravem MarkySkill [UZAMČENO]
Uživatelský avatar
MarkySkill
Lovec zvířat
 
Příspěvky: 17
Registrován: pon 10. lis 2014 16:31:55


Zpět na Novinky

  • Reklama
cron