• Reklama

Newbie servery

Sem pište své dotazy a nápady

Newbie servery

Příspěvekod DarkWolF_cz » pát 12. pro 2014 22:40:27

Jak všichni víme newbie je server pro nováčky nebo ty co začínají s rustem , ale je zde menší problém. Na newbie se vyskytuje nespočetný množství "ZM*DU" ,kteří buď dělají bordel (porušují pravidlo 2.9 stavění zbytečných objektu) nebo zkrátka čekají u PVP zóny na nováčky kteří zde nadšeně příjdou aby je sejmuly z boltkou ze střechy... co je to za logiku např. clany zde nemají co dělat toto jsou servery aby si to lidi vyzkoušely a mazaly hrát jinam ne že zde budou srát lidi (nováčky) , kteří jsou potom znechuceni zde hrát! Newbie servery potom nemají žádnou hodnotu... je to hovadina mohlo by se to nějak vyřešit třeba nějak nastavit max limit hodin hraní na serveru nebo tak něco.

Napište váš názor :)
DarkWolF_cz
Lovec zvířat

Reklama

Re: Newbie servery

Příspěvekod Destik » pát 12. pro 2014 22:48:51

To s tím, že by se nějak měřily ty max hodiny tak by bylo stejně k ničemu :D když si někdo o písmenko změní jméno po wipu, tak se tam může připojit tak i tak :D ať to je kdo je..
Destik
Lovec zvířat

Příspěvekod JardaCZ » sob 13. pro 2014 10:50:38

Podle mě je to taky docela blbé když si chce nováček zahrát konečně, zkusit si tu hru. Jenže má to háček jak už jsi zminoval a to že oni tam v te radiačce čekají a zabijí pro hráče pak nemá cenu hrat na tom to serveru alebo može tam hrát když většina je off na serveru. Tím myslím že bude muset stravit tu noc aby jsi něco mohl naučit blue print atd..
JardaCZ
Raider

Příspěvekod CortezCZTVProduction » stř 31. pro 2014 16:54:41

Newbie ztratilo smysl. Lidi čekají před PvP a nováčkové co chtějí zjistit co to tam je tak dostanou okamžitě headu. A ten dotýčný který ho zabil si ani nepůujde pro loot protože se bojí že by mu to udělali ostatní lidi co campí před PvP. Nejlepší by bylo nechat jeden Newbie a v něm zrušit PvP uplně. Hned by lidi šli na jiné servery protože by je to nebavilo, protože většina lidí co tam hraje už hru umí a hrají jí velmi dlouho, tak proč tam pořád hrajou ? Vždyť je to pro nováčky kteří s Rustem začínají. Takhle komunita neporoste akorát se rozšíří zm***vství. Opravdu mě to štve protože jsem na newbie taky začínal. To bylo když od 18:00 do 23:00 herního času bylo PvP. V noci jsem byl zalezlý a přes den jsem těžil a lootil small town a hangar. Díky tomu jsem se naučil mapu. Oni se to nijak nenaučí protože se budou PvP zónám vyhýbat a skončej někde na Nextu nebo na Hackeru. Nebyl ani špatnej nápad : odehrát například max 24-48 na newbie a pak si budou muset vybrat jeden z ostatních serverů.
Nikdy neříkejte, ze se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
CortezCZTVProduction
Raider

Příspěvekod sufusky » stř 31. pro 2014 21:29:43

Aj podla mna je to blbé že tu hraju ludia ktory fakt su velmi dobry aj tam hram :D Ale ako aj ja som dobrý skoro každeho zabijem ale ked som skúsil na Fun#2 alebo to je jedno uz kde tam je to docela iné :D ja sa snamim tu komunitu tam udržiavat v rovnováhe ( Prisiel novacik na server a pytal sa ci mu nepomozem dal som mu full kevlar a m4 po 10 minutach ho zabili a sa nato aj vysral odisiel no čo už ja som pomohol :D ) ale tie pravidla sú dobré ale nanič ked to nikto nerešpektuje a len sa nadáva ( All small ****) :D alebo nieco také :D Tie pvp zony by mohli aj ostat ale bol by tam dobry nejaké Areny ( Napr. jedná velká aréna na Hacker Valley..Tam nikto nieje niesu tam lagy a aj mozno by sa tam dalo zrobit taku pvp zonu na 1 arenu), ale take areny že nedostanes tam veci ale beres tam to čo si najdes/vikraftis :D a mozno ludia by chodili tam ktory to vedia hrat a tý ktory nevedia by mali aj priestor sa rozohrat aj v radiacnych mestách :D
Moja gramatika nieje tá najlepšia lebo som flegmatik takže otom mi neodpisujte :D a tie smajliky nepozerajte mam ich rád :D :D :D :D :D :D :D :D
sufusky
Lovec lidí

Příspěvekod CortezCZTVProduction » stř 31. pro 2014 22:29:15

O aréně jsem taky přemýšlel ale když někteří admini jsou líní a nechtějí každý wipe stavět arény. Já bych se klidně nabídl ale z toho asi nic nebude
Nikdy neříkejte, ze se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
CortezCZTVProduction
Raider

Příspěvekod Michal (MdfkCz) » čtv 01. led 2015 10:45:17

taky se přidám ..... Ano hraju na newbie ale hru hraju už rok a co jako?, ale na newbie si každej nováček myslí že když tam přijde tak může nadávat ve smyslu "Pojď ty lamko dostaneš na prd*l nebo ty zm*de jeden tě sejmu že tě z toho bude bolet i tvý mámy ku****" tak jako když si o to koledujou tak ať si nestěžujou to je snad logický nadávaj a pak si jdou stěžovat,že sem je já nebo mrd*mnikolu sejmul jako naháče ale to podstatný tam nepřipomenou že tam přijdou a každej tam nadává typem "sem tě sejmul co ty pí*o seš lamka vůbec to neumíš" a to bych mohl pokračovat dál co tam od nich slyším když je zabiju...... tak jako ať si nejdřív rozmyslej jestli budou nadávat nebo ne klidně se zeptejte těch lidí co sem jim dal věci protože se o to normálně poprosily ne způsobem "Navl věci sr*či nebo ti hodim před dveře bednu" takovým kidům bych zakázal počítač a dal jim pár facek....... :nope: :nope: :nope: :repair: :repair: :repair:
Michal (MdfkCz)
Lovec lidí

Příspěvekod CortezCZTVProduction » čtv 01. led 2015 11:08:17

Pravda pravda ale kdyby tam nebylo PvP tak by tohle nemohlo moc vznikat. Jasně bedny před dveře nebo spiky jsou špatný :(
CortezCZTVProduction
Raider

Příspěvekod Michal (MdfkCz) » čtv 01. led 2015 12:49:51

no ono kdyby bylo pvp všude tak nikdo nestihne říct ani slovo protože by byly už mrtvý, to je jasný ale jen proto že je pvp v radiačních městech nemusej hned nadávat a urážet....
Michal (MdfkCz)
Lovec lidí

Příspěvekod CortezCZTVProduction » pát 02. led 2015 1:24:54

Myslel jsem to jako kdyby PvP nebylo na nwb. Nikde!!
CortezCZTVProduction
Raider

Zpět na Diskuse

• Reklama