• Reklama

Nadávky

Sem pište své dotazy a nápady

Nadávky

Příspěvekod MixedKo » úte 30. pro 2014 11:17:29

A mňa by vieš čo kur*a zaujímalo ?! prečo dávajú mute na nadávky keď sú tam tie hviezdičky , akože faktsi myslím že si to admini užívajú však eners a felipo...
MixedKo
Začátečník

Reklama

Re: Nadávky

Příspěvekod vamvamCZ » úte 30. pro 2014 11:32:45

Z důvodu prostého a to jednoduchého > Nadávky jak je známo se většina hvězdičkuje a ikdyby vám ** nepřišlo jako nadávka, už jen z jednoduchého důvodu je to urážka.
vamvamCZ
Raider

Příspěvekod Anthel » úte 30. pro 2014 12:12:44

vamvamCZ píše:Z důvodu prostého a to jednoduchého > Nadávky jak je známo se většina hvězdičkuje a ikdyby vám ** nepřišlo jako nadávka, už jen z jednoduchého důvodu je to urážka.

Sice nedávám mute za hvězdičky ale vysvětli mi jedno, to že to cenzura vyhvězdičkuje znamená že můžete nadávat? :-) :nope:
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod jersi » úte 30. pro 2014 12:43:14

MixedKo píše:A mňa by vieš čo kur*a zaujímalo ?!

a mě by zajímalo proč teda ty sprosté slova tam píšeš když víš že to nepujde vidět
never trust in Rust !
jersi
Raider

Příspěvekod vamvamCZ » úte 30. pro 2014 13:51:11

Anthele nemůžeš, jen jsem zdůrazňoval proč většina dává mute za hvězdičky..

příklad :

"Marty ty jsi ***"
-------------------------
"Mute mi dát nemůžeš, protože jsou tam jen hvězdičky :evil: "

-> Přesně tohle mám namysli.
vamvamCZ
Raider

Příspěvekod Anthel » úte 30. pro 2014 14:42:31

Tak ono, konec konců, urážky a obecně prostě pocit admina že se hráč provinil.. Prostě ten Mute dostaneš a tečka... Ty by jsi měl admina Respektovat a né si ještě stěžovat že to tak nebylo... :nope:
T&P
"Srdeční záležitost."

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod CortezCZTVProduction » čtv 01. led 2015 1:22:54

Admina je třeba respektovat ale když nadávaj na obyčejné lidi tak by se to mělo brát stejně jako na admina
Nikdy neříkejte, ze se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
CortezCZTVProduction
Raider

Příspěvekod Anthel » čtv 01. led 2015 12:50:17

CortezCZTVProduction píše:Admina je třeba respektovat ale když nadávaj na obyčejné lidi tak by se to mělo brát stejně jako na admina

V takovém případě určitě ovšem musíš si uvědomit že každý má právo si vyfotit nadávky admina a poslat to třeba někomu vyššímu :-).. Tzn, pochybuji že by admin nadával někomu jinému, ovšem i přes to, můžeš to vyfotit a poslat třeba mne... Já už se oto třeba můžu nějak postarat protože admin (pokuď ovšem nejde o nějakou srandu či sarkasmus a podobně) by hráčům nadávat neměl, ovšem musíš pochopit že občas dotazy hráčů na serverech či fóru jsou tak děsné či stupidní že se i já občas neudržím.. :rofl:
T&P
"Srdeční záležitost."

Anthel
Raider

Příspěvekod Felipo » čtv 01. led 2015 14:43:25

jersi píše:
MixedKo píše:A mňa by vieš čo kur*a zaujímalo ?!

a mě by zajímalo proč teda ty sprosté slova tam píšeš když víš že to nepujde vidět

Přesně tak, jersi má pravu. Mixedo ty víš, že za nadávky můžeš dostat mute, ale stejně to napíšeš... A tady na foru píšeš, že si to užívame? :D :D :D :D , prosím tě, začni uvažovat hlavou :)
Pro hlupáka každý hloupý.
Kdybych vám to řekl, nevěřili byste.
Kdyby se každý staral sám o sebe, bylo by o všechny postaráno.
Felipo
Raider

Příspěvekod CortezCZTVProduction » čtv 01. led 2015 23:12:12

Na forum jsem postoval příspěvek kde mi uráželi mámu a Armin napsal že to není tak strašný . Ale kdyby !u to napsal někdo tak by ho zamutoval nebo zabanoval
Nikdy neříkejte, ze se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
CortezCZTVProduction
Raider

Zpět na Diskuse

• Reklama