• Reklama

Anthel (M+) a jeho clan T&P potíže

Sem pište své dotazy a nápady

Anthel (M+) a jeho clan T&P potíže

Příspěvekod CzechHBOGaming » ned 11. led 2015 19:20:22

Zdravím všechny co se právě čtou toto téma mám malý problém na -Rusted normal 1- Na tomto kanálu je jeden z osob co má Prává Anthel a jakož to osoba co hlídá pořádek tak si začne hrát založí si svůj vlastní clan a hnedka během chvilky po Wipe má clan lvl 2 a plné obsazení clan potom se přihlašují nový lidé a všichni sou nějak pochybní střílejí boltkou hlavy na neskutečné vzdálenosti a shotgunou nesmyslné killi v lagu. To by bylo asi vše co bych chtěl říct k úvodu tohoto tématu po nějaké době členy našeho clanu pronásledovaly k našemu domovu který jsme měly obehnaný spikama , přes které se nedalo nic postavit ale najednou slyšíme C4 a jedna zeď v druhém patře smizela a zápetí i druhá pak jsme vykoukly ve dvou ze schodu a byl mega bug serveru a my oba umřely a oni všichni žily ale to je taky jedno potom se jeden ze členů oběvil doma za zdí ve druhém patře kdy oni neměly přístup jen přes zničenou zed najednou jeden z útočníku ukonžil vybírání a šel ho zabít přitom nebyla šance jak by ho vyděli přes bednu a přes zeď 1%šance max ,potom jsme se zbytek blížili k domu a najednou v boku domu byli dveře kteé tam nebyli a ani tam nebyla hozená C4 takže jsme všichni umřeli o všechno jsme přišli .Tím to em chtěl poukázat na to jak to na notmál 1 chodí s Adminama či co to je zač za osobu a prosím vedení Rustet aby se na tím zamyslel a udělal s tím něco po konci bitvy jsme všichni dostali mute na pořád.Toto je názor více jak 19 hráču na normal1 serveru.

:coffe: Děkuji CzechHBOGaming :coffe:
CzechHBOGaming
Lovec lidí

Reklama

Re: Anthel (M+) a jeho clan T&P potíže

Příspěvekod aldigore » ned 11. led 2015 19:52:28

Zdravíčko, řeknu to takhle, k Anthelovi se nemá ani cenu vyjadřovat, když to prostě Anthel vysvětluje 20x a vy to stále nepochopíte, tak to spíše bude problém z vaší strany, ale teď k tomu raidu bedny tam byly vidět úplně nádherně s furnance přes ty 2 zdi, potom jsme vám tedy odpálili tu zeď na patře, kde byly ty truhly, šlo to odpálit jelikož tam spiky nedosahovaly a ten doorway s dveřmi jsme si tam dali sami. Pak uvnitř jak vás naši vystříleli, tak se to neobešlo bez ztrát na naší straně, asi 1-2 tam umřeli. No ktomu našemu střílení se taky nebudu vyjadřovat, prostě vaše těla a hlavy mají neskutečnou schopnost absorbovat naší munici ^_^. A to, že jste dostali mute se ani nedivím za ty ptákoviny, co jste tam psali... :nope:
Obrázek
aldigore
Lovec lidí

Příspěvekod CzechHBOGaming » ned 11. led 2015 20:12:42

Zdravím nevím o čem mluvíš s tím vysvětlováním nám nebylo nic řečeno za 2 nemohl tam být vidět nikdo z nás po oskoušení ho neviděl 3 a jako jak jste mohli jít přes spiky když nebyla možnost na ně skočit a náš dům má 6patek a vy zrovna dete jen do toho druhého to by mě zajímalo 4 jo to beru chcípli jsme tam ani sem si nevšiml ale tenhle argument beru a za 5 to je mi velice divné i ostatním lidem to vaše náhodné střílení do černého 6 ano neudrželi jsme se2 tohle je prostě moc
CzechHBOGaming
Lovec lidí

Příspěvekod CzechHBOGaming » ned 11. led 2015 20:39:57

+ ještě je zakázáno blokovat dveře čímkoliv jiným než barikádama tak mě vysvětlete proč sou tam dané cizí dveře ??
CzechHBOGaming
Lovec lidí

Příspěvekod aldigore » ned 11. led 2015 20:49:15

2. tak to nevím, ale já, Affinogenow a RSMIl jsme ty bedny viděli bez problémů 3. postavili jsme ke spikum barikádu a bednu a lupli stěnu, celý raid natáčel Anthel, tak pokud ho požádáš, tak myslím, že by byl schopný to uploadnout 5. no tak já jinak to střílení nedokážu vysvětlit, prostě umíme asi střílet, ale určitě nikdo znás nemá žádné podpůrné programy...
Obrázek
aldigore
Lovec lidí

Příspěvekod CzechHBOGaming » ned 11. led 2015 20:57:15

a mám otázku jaké je tvůj nick a ale mě de o to jak jste mohli vědět že to mám ve 2 patře to mě prosím pověz a jo tu bedu a tu barikádu sme vyděl a j to beru to se vysvětlilo a beru ale jak jsteš to mohli vědět to 2 patro to mě hlava nebere a jak jste mohli vidět i jeho to sou má hlavní temata a ten Anthevolo radar či co to má že mě všude vždycky našel a ten mute co nám dla to bylo přiznání vyny ýe v tom něco je a ta dotace toho clanu to je taky moc
CzechHBOGaming
Lovec lidí

Příspěvekod aldigore » ned 11. led 2015 21:38:40

CzechHBOGaming píše:a mám otázku jaké je tvůj nick a ale mě de o to jak jste mohli vědět že to mám ve 2 patře to mě prosím pověz a jo tu bedu a tu barikádu sme vyděl a j to beru to se vysvětlilo a beru ale jak jsteš to mohli vědět to 2 patro to mě hlava nebere a jak jste mohli vidět i jeho to sou má hlavní temata a ten Anthevolo radar či co to má že mě všude vždycky našel a ten mute co nám dla to bylo přiznání vyny ýe v tom něco je a ta dotace toho clanu to je taky moc

Tak můj nick je stejný jako zde na fóru. Když jsem jednoho z vašeho klanu pronásledoval, až k vašemu baráku, tak tam ke mně pak přiběhlo pár dalších členů z našeho klanu a rovnou jsme ten barák prokoukli kdepak máte bedny, jinde jsme snad chestky neviděli až na to druhé patro, tak jsme to zkusili, tohle se ti snažím už vysvětlit od začátku, ale ty to zřejmě pořád nechceš pochopit... no stím Anthelem jsem si určitě jistý, že žádny radar nemá, hraju sním, původně i proti němu, možna už půl roku, jelikož jsem si na začátku sám myslel, že používá některé podpůrné programy, tak jsem za tu dobu zjistil, že je prostě dobrý hráč a nemá zapotřebí něco takového používat a to že tě najde, tak tuhle otázku bys měl spíše směřovat k Anthelovi, ale já předpokládám, že prostě třeba slyší tvoje kroky a klan nám nikdo nedotuje, pouze těžíme, střílíme, chytáme dropy a prodaváme nepořebné věci např. charcoal, 556 munici atd.
Obrázek
aldigore
Lovec lidí

Příspěvekod CzechHBOGaming » ned 11. led 2015 22:22:56

jj ok tkak žádám Anthela o UnMute
CzechHBOGaming
Lovec lidí

Příspěvekod Anthel » ned 11. led 2015 23:17:05

CzechHBOGaming píše:jj ok tkak žádám Anthela o UnMute

Unmute dostaneš pouze pokuď se vyvaruješ tomu co jsi v posledních pár dnech na serveru ukazoval...
Tomu že si hráči myslí že si givuji se už jen směju ale tohle už tolerovat nehodlám :-). Nechápu co vám tak vadí když ve zkutečnosti nedělám vůbec nic špatného.. :oops:
Přílohy
heh.png
heh.png (376.14 KiB) Zobrazeno 4187 krát
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod Halucinogen » pon 12. led 2015 14:44:02

Taky na něj mám dost problému, takže banuje bez důvodu, jeho klan napíše že jsme sračky, vrátím jim to máme mute my. ( Na 5hodin za slovo sračky ) Oni nic, vidím tam silné nadržování když mě celý klan uráží tak se Anthel tomu ještě směje a napíše Najs. Další hráč potřebuje ignoruje, a napíše že od toho je forům, přitom potřebujou poradit ve hře... Pleskáči vyřeš to dost hráčů si na něj stěžuje a ty to tak necháš. :facepalm: :coffe:
Halucinogen
Lovec lidí

Další

Zpět na Diskuse

• Reklama