• Reklama

Žádost o práva na Normal 1

Žádost o práva na Normal 1

Příspěvekod Reza » pát 20. úno 2015 17:27:01

1. Normal 1
2. Reza
3. e-mail: patrik.jancz@gmail.com
4.
5.
6.
7. 20 - 12.10.1994
8. Jmenuji se Patrik, vystudována Střední škola s maturitou. Ve volném čase se věnuji kolektivním sportům, různým PC hrám apod..
9.
10.
11. skype: patrikjancz17
12.

Doufám, že jsem na nic nezapomněl a všechny podmínky jsou splněny, rád bych pomohl chodu serveru.
Stručně, jasně, výstižně.
Reza
Lovec lidí

Reklama

Re: Žádost o práva na Normal 1

Příspěvekod Anthel » pát 20. úno 2015 17:45:55

Reza píše:Stručně, jasně, výstižně.[/i][/b]

A to je ta chyba, v tomhle momentě jsme tu dva kteří mají nějak nato ovlivnit přihlášky na moderátora.. Já a Plesky .. (Marty má teď osobní problémy a tak není moc aktivní..) Tzn.. Jsme jediný dva kteří si jí mohou přečíst a něco s ní dělat... Zatím mne zaujaly pouze dvě přihlášky kde jsem ihned kontaktoval žadatele a teď jsou moderátoři, jeden už dokonce Moderátor + ... Tvá přihláška je si jak ty píšeš .. Stručná, jasná, výstižná ale až na ten věk téměř vůbec nezaujme ... :-).. A takovejch tu je spoustu. Každej chce moderátora a ani neví co by stím rankem měl vážně dělat jediné co to znamená pro žadatele že si s rankem zvýší ego.. A proto když má žadatel vážně zájem o moderátora, je schopný napsat přihlášku pořádně... Tak aby zaujala.... Vrazila mi do obličeje: Tenhle člověk! Ten by si ten respekt vybojovat mohl! Ten natoho moderátora má!...
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod Reza » pát 20. úno 2015 18:05:30

Jasně, neřeknu kdybych sotva začal, ale první žádost byla napsána v Listopadu loňského roku a všimli jste si jí až teď :D
Proto od té doby si myslím, že už mě celkem pár lidí zná, snad na každý server jsme občas vlezli, ať už tříměsíční hraní s Felipem na Fun 1 nebo poslední dobou se Screppym, nebo pomoc MitsukOvi při hledání hráčů s "Assembly" proto jsem to nerozpytvával tolik, protože už o mě ví i ti hráči co nějaké ty práva mají, Kdybych byl nějaký nováček, tak bych tady něco navíc o sobě hodil, ale jak je psáno, od něčeho víc je TS nebo SKYPE a na tam máme toho tolik "nakecáno" :D A jediné co jsem netušil já, že právě jen Ty máš tu možnost tuto Žádost posoudit.

Navíc co by mělo zaujmout?
Jestli mám TS?
Jestli mám Skype?
Funkční mikorofon, apod..?

Já to bral jako, že se nabízím a v případě zájmu, že budu kontaktován a dodám více informací přímo někomu (Tobě - jak jsem se teď dozvěděl) na TS nebo takhle, myslím, že hlavní je ten věk, rozum, komunikativnost a ta doba hraní (Od Srpna 2014) :)
Reza
Lovec lidí

Příspěvekod S0mrak_22 » pát 20. úno 2015 22:20:36

Ja myslel, ze hraci, kteri meli nekdy ban za hacky, nesmi byt moderatori...
S0mrak_22
Začátečník

Příspěvekod Reza » pát 20. úno 2015 22:36:25

Za jaké hacky jsem měl kdy ban? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Reza
Lovec lidí

Příspěvekod S0mrak_22 » pát 20. úno 2015 23:08:18

Treba jak ste zacali hrat na HC a asi tyden nato ste vsichni dostali ban a priznali ste se nam minimalne, ze ste meli radar ;) :*
S0mrak_22
Začátečník

Příspěvekod Reza » pát 20. úno 2015 23:29:48

S radarem nevystřílíš celý HC :D Někdo od nás radar měl, ale ne všichni a někteří byli neprávem zabanováni, hold někdo nemůže snést to, že ho někdo zabije a sere se mu do všeho :D :D Že? :D Hold buď mě zkusí a nebo ne :D Vystřílím Vás tak, jako tak :D

Tady jde o to pomoct, mutnout hráče za vulgarismy, nadávky apod.. někoho nahlásit za hacky, pomáhát nováčkům s informacemi, sdělovat novinky i těm kteří kašlou na fórum.. :)
Reza
Lovec lidí

Příspěvekod Screppy » sob 21. úno 2015 1:12:07

Sám osobně hraju s Rezou na serveru ... Žádné podpůrné programy nemá ... Je to jen skill ...
Neříkám to proto že to je kámoš ale proto že ho obviňuješ za nějakého tupce s hackama ..
Děkuji za pochopení ...
STAND YOUR GROUND!
Screppy
Raider

Příspěvekod S0mrak_22 » sob 21. úno 2015 7:39:32

Hlavne ze si pamatuju jak ste se nam na TS s tim jeste sverili.. skoro ste breceli :D :D
S0mrak_22
Začátečník

Příspěvekod Reza » sob 21. úno 2015 11:58:52

Ty jsi směšný :)
Reza
Lovec lidí

Další

Zpět na Nábor Adminů

• Reklama