• Reklama

Moderator hry a hrani na dannem serveru "ODPOVED JEN GA"

Sem pište své dotazy a nápady

Moderator hry a hrani na dannem serveru "ODPOVED JEN GA"

Příspěvekod Martinas » úte 24. úno 2015 1:54:39

Ahoj,

Rad bych se zeptal jak je to s Moderatorem ve hre. Muze hrat na serveru ktery spravuje ?
Me to prijde jako TOTALNI BLBOST.
Pokud smi hrat na serveru rad bych vedel co jako Moderator ma za opravneni.

Jelikoz dnes jsem Raidoval jineho Moda a z niceho nic Afinogenov se objevi behem par sekund vedle nas a vsem da hlavy.
A kdyz ho zabijeme behem 2-6 vterin je z5 se zbrani a pritom nemel v okoli spacak.

JAK JE TO MOZNE si davam otazku jako platici hrac rad bych dostal odpoved jelikoz nekdo kdo ma PRAVA na serveru NEMEL BY VUBEC HRAT !!!

Pokud ano tak asi jako hromada kolegu z moji party radsi pujdeme hrat nejaky Thaivansky Server jelikoz takova prasarna je na nas moc.
Neplatim aby me nejaky Mod s pravama obiral pokud vam to prijde normalni tak zde budou hrat uz jen Clenove vaseho tymu.

Tohle totiz byla posledni kapka.
Clovek si koupi C4 ani je nemuze pouzit potom nejdou servery jakou dobu a najednou WIPE SUPER penize z5 nejsou C4 nikdy a co mam delat ja chudak clovek.
Nejsem tu takto jediny 3dny VIPcka pryc kdo to vrati ??? Nikdo ale Mod se k vam bude portovat a sekat :)

Super dik za odpoved od Admina NECHCI odpoved od MODA
Martinas
Kámen

Reklama

Re: Moderator hry a hrani na dannem serveru "ODPOVED JEN GA"

Příspěvekod Anthel » úte 24. úno 2015 10:56:08

Martinas píše:Ahoj,

Rad bych se zeptal jak je to s Moderatorem ve hre. Muze hrat na serveru ktery spravuje ?
Me to prijde jako TOTALNI BLBOST.
Pokud smi hrat na serveru rad bych vedel co jako Moderator ma za opravneni.

Jelikoz dnes jsem Raidoval jineho Moda a z niceho nic Afinogenov se objevi behem par sekund vedle nas a vsem da hlavy.
A kdyz ho zabijeme behem 2-6 vterin je z5 se zbrani a pritom nemel v okoli spacak.

JAK JE TO MOZNE si davam otazku jako platici hrac rad bych dostal odpoved jelikoz nekdo kdo ma PRAVA na serveru NEMEL BY VUBEC HRAT !!!

Pokud ano tak asi jako hromada kolegu z moji party radsi pujdeme hrat nejaky Thaivansky Server jelikoz takova prasarna je na nas moc.
Neplatim aby me nejaky Mod s pravama obiral pokud vam to prijde normalni tak zde budou hrat uz jen Clenove vaseho tymu.

Tohle totiz byla posledni kapka.
Clovek si koupi C4 ani je nemuze pouzit potom nejdou servery jakou dobu a najednou WIPE SUPER penize z5 nejsou C4 nikdy a co mam delat ja chudak clovek.
Nejsem tu takto jediny 3dny VIPcka pryc kdo to vrati ??? Nikdo ale Mod se k vam bude portovat a sekat :)

Super dik za odpoved od Admina NECHCI odpoved od MODA

Zde máš odpověď od Admin biť i od spoluhráče Affiho....
Rank Moderátor či Moderátor + je vytvořen tak aby jsi mohl na daném serveru hrát a utoho ho moderovat .. Konkrténě tam moderuješ chat, tzn.: Jediné příkazy které můžeš použít jsou : /Mute , /Unmute, /Save ... To je všechno co Moderátor může použít, tzn, žádné příkazy které by ovlivňovali hru daného moderátora... Moderátor na serveru si hrát může jak chce... Jeho povinost je pouze dohlížet na chat.. Hráč který má rank Moderátora nemá nic čím by se natebe mohl teleportovat, nic čím by si dal nějakou zbraň.. Zkrátka nic takového... 8-)
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod Martinas » úte 24. úno 2015 14:33:01

ahoj,

No jako kamaráda a spoluhráče krejt je normální chápu to ale hrajeme na serveru normál tak proč se nechová jako normální hráč.

Osobně do této hry už nedám ani halir jelikož takto obirat lidi to je špatnej styl vedení hry.
To že nejdou servery v jednom kuse ok nejste ofiko server.
Každopádně tvé vysvětlení na mě vůbec nepůsobí nestrane já osobně dělám admina na jedné hře a je jasné dáno jak spravujes server nesmíš na tom serveru hrát jen se o něj starat ať jsi co jsi.

Zde koukám ze jsou absolutně volna pravidla a nikdo oficiálně nemam nic přiděleno z adminu což je také špatně chybí vám vedení a organizace a kontrola nad členy týmu.

Pokud zde mám chybu omlouvám se píší z mobilu Jelikož jjsem v práci a musím vydělávat na herní mění kterou si potom nechám ukrást od vašeho móda.
Martinas
Kámen

Příspěvekod Anthel » úte 24. úno 2015 19:18:33

Martinas píše:ahoj,

No jako kamaráda a spoluhráče krejt je normální chápu to ale hrajeme na serveru normál tak proč se nechová jako normální hráč.

Osobně do této hry už nedám ani halir jelikož takto obirat lidi to je špatnej styl vedení hry.
To že nejdou servery v jednom kuse ok nejste ofiko server.
Každopádně tvé vysvětlení na mě vůbec nepůsobí nestrane já osobně dělám admina na jedné hře a je jasné dáno jak spravujes server nesmíš na tom serveru hrát jen se o něj starat ať jsi co jsi.

Zde koukám ze jsou absolutně volna pravidla a nikdo oficiálně nemam nic přiděleno z adminu což je také špatně chybí vám vedení a organizace a kontrola nad členy týmu.

Pokud zde mám chybu omlouvám se píší z mobilu Jelikož jjsem v práci a musím vydělávat na herní mění kterou si potom nechám ukrást od vašeho móda.

Ač tvůj názor chápu, nechápu tvé tvrzení o moderátorovi, snad jen tím jménem je jasné co ten hráč má za úkol na serveru ne?.. Pokuď si myslíš že tím že tě dokáže jen Mutnout se na tebe portne... Tak v tom případě chápu... Ovšem jinak nevím proč by rank který je k hraní stvořen nemohl hrát... Admin a Moderátor je úplně něco jiného.. :).
T&P
"Srdeční záležitost."

Můj YTB Kanál (Převážně Rust videa)
Affiho YTB Kanál (Převážně Rust Videa)

...Chovejte se i nadále jako prasata ale nečekejte potom slušné zacházení ze strany adminů!...
Anthel
Raider

Příspěvekod Felipo » úte 24. úno 2015 19:51:37

Pokud ti Anthelovo vyjádření příjde nestranné, tak se k tomu přidám..
Moderátor, i moderátor+, je vytvořen tak, aby mohl hrát ve hře - NEMÁ žádné výhody...
Moderátor -> VIP + mute
Moderátor+ -> VIP + mute,announce,ban
Nemá žádný příkaz na port, give a ani cokoliv jiného co se během tvého RAGEu snažíš tady vypotit..
Pro hlupáka každý hloupý.
Kdybych vám to řekl, nevěřili byste.
Kdyby se každý staral sám o sebe, bylo by o všechny postaráno.
Felipo
Raider

Příspěvekod Martinas » úte 24. úno 2015 19:54:34

ahoj,

Takže zase trošku jinak.

Koukal jsem na vaše přijímací řízení což mi též připadá také jako naprostá fraška.
Přihlášky by měly bejt reprezentativní a veřejné co máte, koukám ze 90% to jsou děti co chtějí mít moc což je špatně.
Lidi si musí nějaký Team Manager nebo u vás hlavní admin vybírat sám ne jako je to doposud.

Na serveru hraje 20 lidi a z toho chce být 19 adminu :-) ok nevadi proč ne.
Proč vybírat lidi veřejně abych pravdu řekl ty přihlášky nemají hlavu a patu spíše to vypadá jako vyplňování seznamovacího dotazníku na seznamku sám ANO ANO NE NE NEMAM hraju 1 rok.

Takto ne dotyčný na admina by se trošku mel rozepsat a dá na jevo ze mu není 9 let a ovládá český jazyk jelikož admin co napíše "vaše dotazi jsem jyz odpovjedel " to by též nebylo koser.

Včera jsem psal 4 pmky vašemu Modovi a nedostal jsem od něj odpověď taky asi není dobré když potřebuji poradit a byl online jelikož dal kamarádovi Mute
Martinas
Kámen

Příspěvekod Maxmen21 » úte 24. úno 2015 21:04:52

Vyplnil sem přihlášku, vypsal sem tam co bylo potřeba a trochu sem se tam rozepsal. Bude mi 24, pracuju v pojistovnictvi a bankovnictvi a tve remcani o tom, ze prihlasky jsou nedostacujici povazuji za hloupe a tupe. Mam z tebe pocit, ze jsi jen prechytracely clovicek, ktery v nejaky hre dostal admina (MOC) a ted si mysli, jak vsechno vi, zna a videl. Pokud ti vadi nastaveni serveru a to jak tu Admini a Moderatori pracuji, tak se jdi podivat na jine free Rust CZ/SK servery a garantuju ti, ze bud pujdes na nejaky offic server nebo se sem jeste vratis.

S pozdravem Moderator serveru HardCore - Maxmen21
Maxmen21
Lovec lidí

Příspěvekod Martinas » úte 24. úno 2015 21:38:12

Maxmen21 píše:Vyplnil sem přihlášku, vypsal sem tam co bylo potřeba a trochu sem se tam rozepsal. Bude mi 24, pracuju v pojistovnictvi a bankovnictvi a tve remcani o tom, ze prihlasky jsou nedostacujici povazuji za hloupe a tupe. Mam z tebe pocit, ze jsi jen prechytracely clovicek, ktery v nejaky hre dostal admina (MOC) a ted si mysli, jak vsechno vi, zna a videl. Pokud ti vadi nastaveni serveru a to jak tu Admini a Moderatori pracuji, tak se jdi podivat na jine free Rust CZ/SK servery a garantuju ti, ze bud pujdes na nejaky offic server nebo se sem jeste vratis.

S pozdravem Moderator serveru HardCore - Maxmen21

Ahoj,

:D :D koukam ze moc neumist asi cist jelikoz zadnou urcitou prihlasku jsem nekritizoval primo.
Tebe vubec neznam a tvoji prihlasku jsem necetl.

V nazvu Topicu je jasne napsano "ODPOVED JEN GA"
Coz nejsi tak nepis a zaloz si svuj Topic DIK
Martinas
Kámen

Příspěvekod MartinasII » stř 25. úno 2015 2:00:59

Ahoj,

Muzeme pokracovat jen jsem dostal BAN za pravdu a tip pro lidi
MartinasII
Kámen

Příspěvekod Felipo » stř 25. úno 2015 8:16:54

Martinas píše:ahoj,

Takže zase trošku jinak.

Koukal jsem na vaše přijímací řízení což mi též připadá také jako naprostá fraška.
Přihlášky by měly bejt reprezentativní a veřejné co máte, koukám ze 90% to jsou děti co chtějí mít moc což je špatně.
Lidi si musí nějaký Team Manager nebo u vás hlavní admin vybírat sám ne jako je to doposud.

Na serveru hraje 20 lidi a z toho chce být 19 adminu :-) ok nevadi proč ne.
Proč vybírat lidi veřejně abych pravdu řekl ty přihlášky nemají hlavu a patu spíše to vypadá jako vyplňování seznamovacího dotazníku na seznamku sám ANO ANO NE NE NEMAM hraju 1 rok.

Takto ne dotyčný na admina by se trošku mel rozepsat a dá na jevo ze mu není 9 let a ovládá český jazyk jelikož admin co napíše "vaše dotazi jsem jyz odpovjedel " to by též nebylo koser.

Včera jsem psal 4 pmky vašemu Modovi a nedostal jsem od něj odpověď taky asi není dobré když potřebuji poradit a byl online jelikož dal kamarádovi Mute

To že ti na přihlášku zareaguje mod, a napíše jeho názor ANO/NE nehraje roli, nemá v tom žádné slovo... záleží to pouze na Pleskáčovi/Anthelovi popřípadě Martymu... Ano, některé přihlášky nemají hlavu a patu, a proto se ani nemá cenu s němi zabývat. To že napíše "ano,ano,ne,ne,nemam" je jeho věc, asi mu to moc nepálí a nedojde mu, že si toho ani nevšimnem...Je to jen na něm, jestli se rozepíše, nebo ne, jestli to napíše v celistvém textu, nebo v odrážkách...stylizace..vše hraje roli a něco na něm zjistíš :)

To že jsi napsal včera 4 PMka modovi, neznamená , že když je online musí tam být, může něco řešit, nebo zrovná nemá čas.. a asi 4mi PMky jsi ho i dost možná zaspamoval..
Pro hlupáka každý hloupý.
Kdybych vám to řekl, nevěřili byste.
Kdyby se každý staral sám o sebe, bylo by o všechny postaráno.
Felipo
Raider

Další

Zpět na Diskuse

• Reklama